Je to ještě velmi brzy, ale můžeme, zde zadávat tipy s teplotou a případným sněhem. Já začnu, tipují ve strednich cechach teplotu kolem 5 stupňů, vítr a občasný déšť.
palma no jo, hlavní běh.. není lepší třeba průměr všech, když už? Já ten tip dal podle průměrů ecáku .. ale fakt tam je to rozházenější než rozházené...
Vsechen sníh kromě hor v pr..li, bahno, mrholení, 5 nad nulou ve dne i v noci, tlaková výše zakempená a přikována řetězy na jihu, nebo jihovychode, deprese z toho hnusu který nebude mít konce.
zimník1 Na deprese je dobrá práce venku, založil jsem si novou tradici, jmenuje se to vánoční sekání trávy a je mi úplně jedno jestli bude -2 nebo +2, stačí když nebude sníh, což není problém v současném změněném klimatu splnit.
Očekávám v druhé dekádě prosince teplejší ráz počasí.. JZ, Z Atlantik se unaví těsně před Vánoci.. Takže Vánoce budou bílé, někde už na Štědrý den, jinde se zbarví do bílé až během svátků.. Ve vyšších horských polohách(nad 1100mnm) sníh vydrží od teď až do Vánoc.. Teploty o Vánocích v nížinách lehce nad nulou, od středních poloh kolem nuly , na horách mráz.. Takhle to prostě bude, bez legrace