Tak pěkný ráno tu máme, aktuálně -4, a vylezlo slunko, tudíž teplota leze hore..jinak 22 cm celkem, takže spokojenost, je to prakticky prašan, takže sníh na pergole neřeším, něco to sice váží ( soused nechal na trampolíně skákací plochu a má jí servanou dole, díky zatížení sněhem, mrazem zkrácené pružiny a vyšší pnutí se mu utrhaly poutka... pěkný.) ale to je jiná písnička.. Jdu rozmrazit auto.. jsem zvědav, co silničáři, včera to stálo za prd.. jo koukám na ten radar ... z Toho Německa to vypadá na dobrý směr..
palma Já u nás naměřil kolem 25 cm, trochu mě zklamaly pražské profi stanice, kde uvádí za včerejšek jen 2 cm nového sněhu (wtf??) A celkem 15-16 cm, jen Kbely 20 cm (kde bylo srážek paradoxně nejméně). Tak nevím, jestli to měří v kanceláři nebo kde. Začíná mě CHMI s těmi svými nepřesnostmi a faily čím dál tím víc sr...štvát.
PatrikMO Ano, tady 52,5cm, aktuálně pořád sněží intenzitou 0,5-1cm/h. Přes noc napadlo 9cm, +2cm od 8h do teď, včera 25cm.. Samozřejmě nevím jak je přímo v Ostravě cm, ale od Ovy jsem 10 km, což je kousek.
A padá a padá neskutečné co se děje. Od včerejšího večera pořád padá a venku máme i 40cm pomalu se to blíží k půl metru. To je fakt síla co se děje. Už jsem vůbec nečekal že by mohlo ještě napadnout tolik sněhu.
Tak TN svým koncem alespoň částečně kompenzuje předešlou bídu. Přes noc do teď nasněžilo 20 cm. Se starým jsme na 35cm. Začíná to být zajímavé.ve středu to vypadá na další porci srážek od jihu. Predikce jsou od 5 do 25cm. Že by jsme to nakonec vytáhli na půl metru?