Tak pěkný ráno tu máme, aktuálně -4, a vylezlo slunko, tudíž teplota leze hore..jinak 22 cm celkem, takže spokojenost, je to prakticky prašan, takže sníh na pergole neřeším, něco to sice váží ( soused nechal na trampolíně skákací plochu a má jí servanou dole, díky zatížení sněhem, mrazem zkrácené pružiny a vyšší pnutí se mu utrhaly poutka... pěkný.) ale to je jiná písnička.. Jdu rozmrazit auto.. jsem zvědav, co silničáři, včera to stálo za prd.. jo koukám na ten radar ... z Toho Německa to vypadá na dobrý směr..
palma Já u nás naměřil kolem 25 cm, trochu mě zklamaly pražské profi stanice, kde uvádí za včerejšek jen 2 cm nového sněhu (wtf??) A celkem 15-16 cm, jen Kbely 20 cm (kde bylo srážek paradoxně nejméně). Tak nevím, jestli to měří v kanceláři nebo kde. Začíná mě CHMI s těmi svými nepřesnostmi a faily čím dál tím víc sr...štvát.
PatrikMO Ano, tady 52,5cm, aktuálně pořád sněží intenzitou 0,5-1cm/h. Přes noc napadlo 9cm, +2cm od 8h do teď, včera 25cm.. Samozřejmě nevím jak je přímo v Ostravě cm, ale od Ovy jsem 10 km, což je kousek.
A padá a padá neskutečné co se děje. Od včerejšího večera pořád padá a venku máme i 40cm pomalu se to blíží k půl metru. To je fakt síla co se děje. Už jsem vůbec nečekal že by mohlo ještě napadnout tolik sněhu.