Docela teď začalo mírněji sněžit, intenzita 1cm/hod. Dle Německého radaru tu srážky jen stagnují a zesilují na místě, snad vydrží co nejdýl.. 14cm celkové sněhové pokrývky, nového od včera už 6cm.
Srážky slábnout od jihu v Čechách, ale drobounce stále sněží při teplotě pod 0.Možná ještě zesílí, něco jde od jihu z rak. Východ území mělo zasáhnout silné sněžení z rak. Celkem tu je +/ 28cm
U nas dle ocekavani par cm. Navic to rozfoukal vitr, takze nejvic snehu mam na terase a u baraku. Ted snezi drobne, ale celkem huste, tak to vypada hezky na pohled. Ale moc toho asi uz nenasnezi. Ten jih Cech je neskutecnej, ta lajna bude legendarni uz navzdy. Jinak na zacatek prosince luxusní nastup zimy na vetsine uzemi, parada.
palma U Humpolce se konečně rozjíždí kolona na D1 směr Brno, měla 20km, podobně jako minule, i přes 10 tisíc odběratelů bez proudu, no pěkně nám ta zima začíná.
Yurri Tady jeden obrázek na twittwru od hasičů... nehodovost ze včera na dnes 4x vyšší oproti průměru.. sedím doma a koukám, jak sněží, dvě hodiny jsem hrabal a ještě budu.... bude grog..
Seběhl jsem k Rokytce a zdání mě klamalo, zřejmě vlivem závětrné strany domy - je opravdu kolem 15 cm a je to na dohled úrovni února 2021 - na zřejší poměry výjimečná situace. Krása.
Zebas Teď už v Brně dle kamer sype teda fest, ale tady na severu na okraji zeleného pásma celkem slabota. Nicméně dle wetteronlince dojde odpoledne to pásmo u Linze, které by nás mohlo hezky zasypat.
+-9cm je. Teplota -2°C. Pásmo se z většiny rozpadlo a odešlo více na východ. Stejně tu doteď sněžilo celkem pěkně. A jak odchází pásmo tak je tu vliv jiné níže nad německem a ta už dělá stacionární sněžení pro podkrušnohoří. Nejlepší situace od 2021 a nejlepší start zimy za roky.