Koukám,že od Slovenska to je pěkný srážkový komplex.I dle Aladina od Prahy na jih Čech má zasáhnout i nižší nadm.výšky sníh/cm.Včerejší tip na 2cm měním na jistých 5cm do nedělního rána.Také tu nemá být vichr,proto vypadá příhodně.
Výhled mám na 6 cm, to bych bral. Víc se mně ráno už odhazovat nechce Dnes taky první ledový den letošního roku, měsíc po slunovratu, dobré Jinak je tam zima až donevidim, aspoň to lednu trochu srazí ten šílený nadprůměr..
U nás to taky podle icon-De vypadá na pěkný srážkovy stín, snad to tak hrozný nebude. Aladin to má i stou druhou vlnou v neděli i kolem 10 cm v Čechách v nížinách.
Aura1 U nás na jižní Moravě je díky lepšímu směru srážek z východu právě šance o trochu větší než by byla kdyby to šlo od sv . Před Brnem by se to rozpadalo takhle se to může zarazit o Vysočinu a o nějaké kopce....
Tak jsem vyrazil na vylet do te Bosne, Muzsky. Je tam krasna vyhlidka a opravdu tam muselo byt ve stredu tech 19 cm. Ted to bylo slehle, ale odhadem kolem 15 cm tam maji. Nejvice snehu siroko daleko. Priroda si s nami umi pohrat.
je už jasné že bude sněžit na 95 % republiky..ale jen škoda že to vydrží max. 2 dny..v dalších se oteplí na + 3 °C v maximech a tam kde bude poprašek, tak to hned sleze, Překvapuje mě, že některé modely celkem navyšují, některé udávají stejné cm.. Mám jen trošku obavy aby nás ta hlavní fronta nepodjela západněji..