JUGOCV Jo asi by to bylo dobre založit nové téma na víkend ikdyz možná nic nebude ale alespoň se to nebude psát sem Jinak v tom Německu už se to drží celý den a stoji to na místě, tam bude asi hezky nasnezeno
tady je jeden stupeň a srážky vypadá to že něco začínaj dělat a dost modelů sem mělo k večeru zesílení srážek tak se ještě uvidí, spíš když už něco, tak horší než to ráno, jen sem tam to zatím poletuje.
No dle nového Aladin bude v sobotu na JM až k +5°C, takže asi zázraky nečekám. Ani jeho nejnovější výstup nic velkého nečeká, ale vidí jen do sobotního odpoledne. To jako tedy leden tedy letos horší jak 2020 a 2007.
Až teď se ten koláč začal přetáčet zpět k nám a do toho se od SZ blíží další pásmo. Když nezapůsobí orografie KH, mohlo by se ještě něco na severu spadnout. KH na tom asi budou teď nejlépe.
tak jsem se rozhodl že diskuzi na víkendové sněžení založím zítra až bude další aktualizace modelů, ať to máme co nejaktuálnější ..V pátek bude dělat admin článek pravděpodobně na víkendové počasí..
mnohem zajímsvější a co do předpovedi stabilnější z/sz se polehounku rýsuje na příští týden, to dokážou hory na z/sz uďelat za 2-3 dny pul metru jen to hvízdne, ne jak to ucmrndáváni od jihu co je teď
Já pořád koukám na výstupy norské a na sobotu a neděli vydatné sněžení i podle Iconu to samé gfs taky zatím to samé já to beru pro sever Čech ale myslím že to nebude jen sever Čech mělo by to dorazit večer v sobotu
zimník1 no do Brna to nedorazí neboj to už ani nevim jak vypadá sz expres, to byly časy když to chodilo, vánice, teplota kolem -8 to přibejvalo jinak… myšleno na horách