Diskuse o počasí
Přechod tlakové níže a sněžení od 10.12.
takže to zabere větší část čr (jz a jižní Morava) než jak je v pár minut starém aladinovi
Kokos342 Alpy to i pouští, ale drží to dole zatím to S proudění.. Jsme na jakémsi souběhu proudění..
Tak ČHMÚ právě vydali výstrahu
ČHMÚ věří Aladinovi.
Shadow Jojo ale jen pro Moravu zatím, pro Čechy ani nevydaji myslím to by se to muselo hodně posunout i na západ
kuba Ale no tak, Krkonoše ani Jižní Čechy nejsou přece na Moravě.
Mám výstrahu! Ale vrtá mi hlavou ten gfs...
Musím ale uznat, že na ten výhled se kouká hezky, je možné že to bude opravdu vrchol zimy
Výhled od ČHMÚ
Tak pro krajní východ výstraha platí dnes od 18 do 6 ráno zítra 5-10 čísel.
Zebas , kuba Ono ČHMÚ tu výstrahu každým dnem lehce posouvá na západ. Ve středu platila předběžná pro Jihomoravský kraj, včera pro Vysočinu a dneska už pro JV Jihočeského kraje
Negan Pokud bude vrchol zimy takto před Vánoci, ideálně ještě přes Vánoce, nemám vůbec nic proti.
Blateňák Ano, vypadá to, že opravdu nejvíc věří Aladinovi. Ale pořád to není jistota, že bude ten spád sněhu odpovídat výstraze.
Jo, za mě dost odvážná výstraha..tak uvidíme v neděli.
Ahoj, může mi někdo, kdo se trochu vyzná říci kolik mám čekat ve středních Čechách? Za neděli a pondělí?
Pro nás výstraha neplatí a třeba ani platit nebude, tak čekám do 5 cm pokrývku. Cokoliv nad toto množství, beru jako velký úspěch.
Tak u nás sněží a to mělo pršet . Zajímavé toto.
Negan Ten graf je úplně brutální. Minimální teploty kolem -10°C několik dní po sobě. To v prosinci fakt nepamatuji už delší řádku let. I loňský prosinec se těžko vyrovná...
Dle očekávání nyni slaby déšť Ale i páru velkých vloček, mimo centrum Rožnova bude sněžit
Filda002 Střední Čechy je dost velká oblast. Přidejte si prosím místo pozorování do podpisu.
Tak my jsme v jižních čechách přesně na pomezí výstrahy a nevýstrahy tak se uvidí
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .