Jo je to naprd. U nás celý den pod nulou a země už úplně promrzlá , ale nemáme tu srážky. Nám chybí sněžení a vám zas mráz . Večer a zítra snad už něco dorazí , aspoň ty 3 cm.
swan1 Pěkné z toho pásu sype víc než včera očekával bych 2-3 cm když v noci napadli taky skoro 2 cm, jinak sníh vydržel ale je ho malinko 1 cm trochu to sublimovalo jsem zvědav na zítřek ta další vlna se mi že jde rychleji
Je to stejně tristní, v lednu při sněžení se doslova modlit , aby se to po hodině chumelení aspoň začlo držet na zemi.. Tady aktuálně finále, poslední pásmo zelených odrazů a pak už to bude rychle od SZ slábnout...
Tak už i tady je chumelenice.. při +1,4 ale pře s noc to určitě vydrží, takže zase jeden den bude s minipokrývkou.. no pořád lepší jak v současnosti v Pakistánu..https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/vani...
Vychod mraz bez vetsich srazek a na zapade nad nulou a slusny srazky. To jsem myslel ze na tom bude zapad vyrazne lepe. I kdyz v Nove Roli to vypadalo super.
Zebas Od středních poloh ten sníh už drží, i tady na JZ.. konečně, ale trvalo to.. V nižších polohách sněžilo také, ale dle webkamer se to třeba v Plzni nedrží.. Ale na Karlovarsku je to opravdu moc pěkné...
Na zítřek mi to raději nepřejte ... budu cestovat na týdenní dovolenou ke Cvikovu na Českolipsko. Mám vedle v Drnovci známé s krásným penzionkem, takže si budu užívat chvíli tam.