Yurri No vypadá to na nechutné teplo a sucho ráno sice mráz ale odpoledne až 5 stupňů takže za pár dní bude po sněhu zase to je škoda nestraš toho sněhu snad bude víc než 1 cm dnešní fronta má být výraznější tak jsem zvědav na Z Čech sněží krásně
Bohužel vypadá to od úterý na delší dobu na inverzi vlivem tv nad v Evropou. Jo, jo se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak ... Snad nás nebude tato výše ovlivňovat celý leden
swan1 GFS tam má nadnulove teploty až na sobotu ale to se může ještě změnit. Jsem zvědavej na ten zítřek, aladin tam má celodenní mráz a sněžení až odpoledne do noci kdy by mohlo na západě napadnout i více jak 5 cm což by pak v týdnu vydrželo, GFS to snezeni má už ráno a až +4 takže celkem velke rozdíly v teplotách na 1 den dopředu. Nevím jestli v tomhle Aladinu věřit když tam má dnes taky maximálně 1 stupeň a v Polabí už jsou skoro +3
Tak na Kladně zatím jen šedivo, měli jsme mít nejvýš +-0, a už jsme nastoupali k +2, tudíž pomalu mizí i ta semtam vločka co ležela na zemi..Tak snad něco dorazí, ve výhledech pro mne, stále zima nezima..
Taková zvláštní okluze, ten postup.. Jižní část úplně sežrala Šumava, tady jen slabý poprašek.I když chvílemi chumelenice pěkná, je jen kolem nuly a třeba na autech se to vůbec nedrží, na zemi jak kde.. Snad něco z té lehce se přetáčejíci zadní části ještě spadne.. Další šance na aspoň pár cm bude zítra od rána...
GFS si zase jede bludy Kouká se na to ale dobře Jinak aktuálně +2.7 a jedeme výš, z toho slabého pásma tu čekám max pár kapek. Aladin v ranním výstupu přidal srážky z neděle na pondělí