Novorolak kdyžtak vyfotím zítra za dne ještě ...jen se bojím co tu bude ráno ,s tímhle průběhem i když to vypadá že to odchází tak na místě se to znovu tvoří a ještě od sz/s přichází se bojím že ráno bude 30 cm dohromady
Já už prdím na nějaké Půlnoční .... člověk to tam spíš protrpí, když je práz tak proklepe zimou nebo prochrápe únavou. Lepší je nějaká dětská Půlnoční kolem 17 hod.
Nemrzí vás, že je Rybovka vyloženě česká mše s prvky dudáckého plzeňského kraje?
Stranik co myslíš? no předpověď na české televizi, od soboty déšť a 3 dny za sebou ,nad nulou i v noci ...jako taky myslím že to je nějaké střílení od boku jinak to samé co včera modely na pátek srážky z různých směrů a v různém skupenství,rozhraní buď na jz čr nebo až v Polsku (nebo západ a východ)...gfs tam má oteplení jen na sobotu třeba ...
palma Hodně nízká pravděpodobnost, tady to je trochu vyšší určitě ale taky nic extra, teď zrovna začalo chumelit, kouknu na radar a vytváří se tu srážky tak snad to ještě víc zesílí
Tady celý den proměnlivá oblačnost se prehankami nebo občasným snezenim, dalo to 2 cm, které stejně do vánočního oteplení nevydrží, ale aspoň byla dnes trochu zimní atmosféra.
Přišla zima, vyjasnilo se, svítí měsíček, slušně přituhuje ... dokonce nám místní web i přidal o + -1°C. Škoda že večer ve čtvrtek šluss a totál zlom do tepla a deště. Inu jak jsem říkal, budeme mít Vánoce na blátě, ten holomráz to stihne nyní před .... To zase vypadá na humus zimu o ničem.
Vánoce už neřeším..tady je malá šance na ochlazení ale zajímám se o přelom 28, 29. 12. Mě tady ukazuje, že se má ochladit během několika hodin o minimálně 10 C..je to vůbec možný ?? No a potom postupně sněžení které pravděpodobně dorazí z Německa.. Aspoň kdyby tohle vyšlo, byl bych částečně spokojeni ?️?️?