Diskuse o počasí Jaká bude zima 2021/2022
Aidamko1
Jo, nejchladnější asi bude sobota, ale i tak bude od Kr.Pole směrem na jih nad nulou. Poprašek tak na Hádech, Velké ceně nebo Útěchov. Tím si škrtneme už dva týdny odkládaného Martina na bílém koni a zima může začít a zároveň vlastně asi i skončit.
Když se zamyslím, kolik radosti tady na diskusi udělá jeden víkend s mírnými mrazy, to klima se už fakt hodně změnilo. Protože dřív by tohle bylo vlastně (klidně i výrazné) oteplení...
kuba
Já si počkám až do čtvrtka večer, tam už bude jasnější kudy TN půjde..
Tam stačí, aby střed šel o 50-100km severněji, srážky najedou i na severní stranu Alp a nejvíc pak může klidně spadnout v ,, tradičním,, pásu, nebo to celý ustřelí ještě více k východu a ,,vyžere,, to Maďarsko se Sovenskem.
Uvidíme
ROFA
Metr, hm, hm..slušný
No mě to v součtu tady háže ke 30cm, ale budem rádi za 10cm
No ale fungl nový zimáky jsem včera nazul, tak se děj vůle boží..
To že tady u nás nebude nic mi bylo jasný uz pár dní zpátky, vždycky při těhlech situacich tady je hezky a beze srážek ??
swan1
Ano , je to tak a jak jsem již několikrát psal, jsem tam celou zimu , aktuálně už 14 dnů až na nějáké vyjímky . je to cca 12 km od Role a máme tam baráček, kde jsme i nějakou dobu bydleli , ale přítelkyně se tam moc nudila , tak jsme šli trochu do civilizace , ale zimu jsem si vybojoval . A navíc , barák je na kopci u kapličky v Hamrech takže cca 850 mnm . Takže ve skutečnosti je tam ješte trochu chladněji ;)
Novorolak
Ok, pak je ale třeba doplnit u vašeho popisku i to druhé místo pozorování , také u predikcí, které sem postujete, vždy uvést místo pozorování, ke kterému to patří...
kuba
Takto to vidí Němci, dávají sněžení i přes celé jižní Německo i do celých Čech...
Zdroj: https://www.meteox.de/forecastloop.aspx?type=1
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.