U nás jsou všechny chodníky a neposolené silnice jedno velké zrcadlo, lidé se buď plouží šnečím tempem, nebo jsou mimo chodník po sněhu. Být tohle u aidamka, tak píše o kalamitě apokalyptických rozměrů.
Kokos342 Zajímavé u nás prší při -2. Všude je led a klouže to . Třeba to tu taky přejde do sněhu. Podle předpovědi , by mělo pár cm ještě nasněžit , než to sleze .
Edit: Tak 10 minut po tom co jsem to dopsal, to přešlo v jemné krupky, uvidíme co tu bude padat s toho zeleného pásu.
V 8:45 došlo k profuku i u nás a z - 2 to šlo na +1, obleva dorazila, včera jen na chvilku, teď to bude na dýl, konečně konec mlhy a mrznoucího mrholení, doufám, že v dalších dnech nebude inverze, Čechy si užily sněhu luxusně a nyní by mě vytočilo, kdyby vyžraly i ty vysoké teploty.
U nás ráno z prvního pruhu srážek sice mrznoucí déšť, ale teď z hlavního pásu už hustě sněží, teplota kolem -2,5st, sněhu přes 30 cm takže zatím ještě zimní spokojenost
spurdo Tady naštěstí padal zmrzlý déšť, takže máme jen krupky, ledovka se nám letos naštěstí vyhýbá. Teď už sněží a tak by to mělo i zůstat. Bude to takové poslední rozloučení s touhle provedenou zimní epizodou.
Hurec Souhlas. Ted jsem ji meril, maji 4cm. Za par minut vse pod vrstvou snehu. Teplota 0°C. Tomuhle rikam snezeni. Snezi fakt huste. Misto ledovky spis vanice.
Hurec Tady menší vločky, ale sněží fakt hustě, viditelnost je minimální. Teplota už leze pomalu nahoru (zatím -1,0 st), holt teplá fronta je teplá fronta. Do víkendu to tady s oblevou vypadá dobře - před den do +2, v noci mráz. Uvidíme co po víkendu, tam už je to pro sníh tak dobře nevypadá.
U nás ráno taky hrůza . Už to přešlo do sněhu, ale bohužel už je +0,2. Myslím si že to dá tak 5 cm. Takže celková pokrývka bude cca 15cm. Pak to bude pomalu tát a po víkendu to už bude všechno pryč asi.