aura33
Nikdo z uzivatelu tu nepsal, ze tomu veri...
Jen jsme si tu povidali o tom, ze to modely a meteorologove resi, ze se tim moznym vpadem zabyvaji..
Vy jste to rovnou odstrelil, ze z toho nic nebude a oznacil to za naivitu...
Ted s tim prichazite jako s novinou.. a najednou je zahodno se tu tim zabyvat?
To je smesne...
Bylo by super, kdybyste si odvyknul podsouvat druhym co si mysli nebo cemu veri...
Diskuse o počasí Teplotní rozhraní, déšť, sněžení a ochlazení 28.1. až 31.1.2021
Tak jsem byl omrknout situaci venku, bezvětří, teplota stále +0,1°C, zvednu hlavu a vidím roztrhané cáry nízkých mraků, které doslova uhání od západu na východ... no tvl scéna jak z hororu Je mi jasné, co to znamená
Kousek nad hlavou už to lítá, ale tady je inverzní poklička, která těžko vydrží asi nějak douho . Do rána asi ne no
Koukám Praha Libuš už +6°C
Jak tak koukám má na severu sněžit i zítra ráno.Nějaké 2-3cm by to dát mohlo a pak ochlazení.Co to mají v Teplicích sněhovou bouřku?
spurdo
PatrikMO
Určitě je to mlha.Jen mě to trochu zmátlo,protože na radaru jsou i zelené odrazy.To by ovšem muselo být spousta krupek.Jinak stále fouká od východu.
aura33
Je to tak pokaždé. Studený vzduch se vytlačuje vždy od jihozápadu k nám na sever. Před deseti dny to bylo úplně stejné. A v roce 2016 touto dobou taky napadlo asi 10 cm sněhu. A večer během půl hodiny se oteplilo o 6 stupňů.
Ale třeba v roce 2012 na Vánoce trvalo dva dny než se oteplilo a to bylo na Kladně asi 14 stupňů a u nás na nule.
Jiří24
WetterOnline ukazuje něco jiného.Je chyba radaru. Padá tu déšť, ale pořád lepší toto než +5.
Prady
No nic se nedá dělat, když vyjde teplo, tak vyjde bohužel, a stejně je to daleko, spíš upínám pozornost k zítřku, Ecák nás dal na okraj toho pásma, takže by mohlo sněžit celou noc ale je to spravedlivý, sever tentokrát zítra asi nic nedostane a obnoví se to pod Prahou uvidíme těch 5 cm zítra čekám
Jiří24
U nás se už bude oteplovat jen minimálně. Pořád fouká od východu.
Tak jsem vyšel ven a jsou cítit první závany větru, bude to postupné, nic náhlého, ráno v teplém sektoru před studenou frontou bude největší vítr i teplo, jsem zvědav jak to sníh obstojí, sleze možná polovina těžko říct... připomínám je tu 5cm těžkého mokrého sněhu, který leží všude...
Bude zajímavé i sledovat, co se stane se sněhem až teplota klesne pod 0 zítra dopoledne, je prostě co sledovat
swan1
Jediný, kdo mi tu pořád něco podsouvá a reaguje na mě v negativním tónu, jste Vy, přidal jsem si Vás do ignore listu, je konec, nechci vést žabomyší války a kazit tím diskuzi.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.