Mělnicko je přesně na rozhraní, Kokořínsko má teplotu pod 0 a dokonce ČHMÚ rozšířil výstrahu na sníh a platí i pro okres Mělník, tady jsem skoro okres Kladno, takže už jsem mimo, střídá se sněžení, zmrzlý déšť a tvrdé malé vločky, teplota na 0 skoro to netaje a spíše přibývá, rozmanitosti jsou znát na každém km...
Tady skutečný déšť trval asi 5 minut při slabších odrazech a teď to vypadá ještě několik hodin na sněžení...
Tady od rána pořád stejná teplota, déšť se už nesnaží změnit ve sněžení. Asi to bude dost na hraně to sněžení, pár kilometrů na sever. Grrr... Celkem zatím od včerejšího odpoledne 7 mm. Psa by nevyhnal
Zebas no jo sníh v nížině, jinak konečně prší míň ale další silnější déšť jde k nám, sníh už je hodně těžký a rozbředlý ale držíme zuby nehty, zatím 4 mm
Tak tady leje a sníh de facto zmizel všechen. No a teplota jede nahoru.. No závist Čechám, tady se to asi nepovede do konce zimy Zítra večer mají dorazit rozpadlé zbytky srážek.. To nedá prý ani 1mm.
Jsem zvedav na zitrek odpoledne, podvecer. Modely vcetne Aladina sem davaj cca 5-7cm snehu..Myslim ze realne to muze dopadnout i lepe, budeme na navetri a srazky by se tu mely o Šumavu opirat, zastavovat...
Vysočina, Šumava, vas mi je fakt lito. U nas sype a u vas leje. Co se Brna tyce, tam obcas spadne hoodne snehu, proc by se to nemohlo povest letos? prijde to pocasi takove divoke
U nás od rána sněží, přechodně i velmi hustě..momentálně zatím vše ve sněhu..nevíte jak t bude zítra? dorazí další srážky? bojím se té oblevy, jelikož je sníh těžký tak aby to nešlo rychle dolu :|/
Tak už jen čistě sněží, teplota na 0, východní vítr je pryč, vločky padají hezky rovně dolů a sněží opravdu pěkně, všude bílo, leží už asi 3-4cm a ještě asi pár připadne, celkově je to mnohem lepší, než jsem čekal, zítra od 13:00 výstraha na náledí...