swan1 U nás zatím zimno dotáhli jsme to zatím k -6°C a dal padá, máme tu dokonce o chlup chladněji než dávaly předpovědi ale už přibývá vysoká oblačnost a já můžu krásně sledovat měsíční halo?
palma Jojo kolem půl 5 jsem šel v Řepích ven a to jaro mi úplně zalézalo za nehty, jak to letělo pod nulu. Docela mě pak překvapila souvislá pokrývka na Žižkově, kde jsou snad víc zledovatělé chodníky, než u nás. To zde tuto zimu ještě nebylo.
Tutugon Už aby se zatáhlo, teplota co jsem teď projel půl okresu Jihlava je od -8 do -10, u nás -5 a kromě nás všude souvislá pokrývka, bejt do rána jasno, tak to klesne kdoví kam.
Yurri No jen ať jasno vydrží, kouknu na teploměr a ono už -8°C pěkné ale kdyby nebyl sníh tak jsou třeba jen -4, snad to zítra nepůjde nad 0 srážky se asi v noci při pohledu na jasnou oblohu k nám nedostanou, což je dobře aspoň se se srážkami moc neoteplí
Tohle mi vyhovuje oleandry mám furt venku, a jsou v pohodě, možná to bude první zima, kdy tam zůstanou, max bylo -6,5 což daly v pohodě, co se týče sněžení, může být, stejně jako déšť, možná taky, že bude prd.. jako tady u nás, sice to na čtvrtek a pátek dává celkem 10mm, ale ,ale...taky už se tu otepluje, putujeme pomalu k nule..
Kdo sledoval počasí na ČT před 19.hod, tak si mohl všimnout že hlásala paní že mají ML 30cm sněhu .... NEMAJÍ - máme sotva 20. Možná je to v horní části a hlavně nahoře na golfu ... což je dalších + přes 200m výše. Nechápu proč vztahují počasí kdesi nahoře kde nikdo není na počasí pro město které je o 200m níže a několik km dále, tudíž je zde počasí dosti jiné. Meteostanice na golfu je užitečná tak max zajícům a srnkám ... ani moc né těm golfistům když ted' venku stejně nejsou.
To samé je profi stanice na Přimdě ... K čemu to tam proboha je??? Profíci instalují stanice kde nikdo nežije na odlehlá místa ... to nám lidem je hodně platný! nechápu!
Kokos342 Ten pátek bych řešil až zítra odpoledne, protože každý výstup je trochu jiný. Nicméně zítřek ještě vypadá dobře...Tím, že u nás budeme blíže rozhraní, tak by mohlo spadnout i kolem 10cm.
Stranik To samé i Karlovy Vary. Stanice je umístěná na letišti vysoko nad městem na “náhorní planině”. A když ukazují, že ve Varech bylo, tak nikdy neřeknou, že to nebylo dole ve městě, které je o 250 m níž a je tam úplně jiné klima.