Tak náš teplotní ostrůvek je překonán a aktuální teplota se blíží k 0°C.
Diskuse o počasí Sněžení 18.1 a 19.1 2021
Závidím všem, co bydlí ve vyšších polohách nebo v blízkosti hor, ty zimy jsou fakt o 1000 levelů jinde. Je mi jasné, že tam moc sněhu neroztaje... nebude tam moc pršet, spíše sněžení a pak inverze.
Tady ta troška sněhu sleze jak nic a bahno bude do konce zimy, už teď je nad 0 a další dny tu bude postupně kolem +5°C. Škoda, že jsem se nenarodil někde jinde, než v Praze, mě ty vyšší polohy a hory lákají jen z hlediska počasí a přírody, nikdy mě nebavilo se tam jezdit ubytovat na lyžování, běžky apod. ani mě nebaví cestování, ježdění...
Já jsem byl donedávna se zimami v nížinách spokojený, ale jde to fakt do kopru... a ještě mě více rozčiluje, když vidím čím dál větší rozdíly v množství sněhu mezi horami a nížinami, dříve to bylo více vyvážené.
Omlouvám se za slabomyslné řeči, jsem melancholik.
Snad už je to můj poslední příspěvek na delší dobu, vážně tu nechci psát ubrečené příspěvky. Mějte se fajn! Doufám, že tahle pro mě ošklivá zima už brzy skončí a jaro přinese nějaký nový impuls.
Tady ani padat nebude, už máme +2
Tak obleva dorazila i sem.Už ani já nevěřím že do víkendu něco zůstane.Jo byl to pěkný týden.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.