na meteoinfe este nevedia ake budu vianoce a uz chcu vediet aky bude silvester ved to je este daleko... a ne uz januar,a februar uz aj take debaty sa zrodili a do kedy bude zima ved este ani poriadna neprisla a aj tak zacina az o niekolko dni .. asi o 2 tyzdne ked sa nemylim.
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
výhled na příští dny: Ráno kosa jak cyp, odpoledne horko jak sviňa, večer tma jak v řiti.
dobre predpoved !
Sníh dělá veliké problémy v dopravě v Rakousku a na jihu Německa bylo kvůli sněhu a náledí uavřeno několik silnic. Silničáři nestíhají odklízet napadaný sníh. V alpách místy napadlo až 120cm nového sněhu.
Právě jsem slyšel od METEOPRESS že od 26.prosince by měl napadnouti v nížinách
je cas 21:53 dna 11.12.2008 a pocasie sa uplne zblaznilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! v prievidzi je 10 st. na vychode SR teploty okolo 0 na v prevazne takmer jasno na Z dazd a zamracene.2. v peci pod snezkou pada mierny alebo silny dazd so snehom a v plzni snezi 3.sneh v lz.strediskach sa smelo roztapa pri 7 stupnoch nad nulou staci sa pozriet na holiday info/sk popripade /cz/najma na V ciech
Pocasie je normalne,aj moj dedo to povedal!!!
pre pogoun no velmi sa nezda a ani na slovensku a CR to nieje v celkovom normale v talinsku 3 st-burky 3.st-pob.javy 3st.vietor a na zajtra 3 stuoen dazd toto je normalne????? urcite nie to je extrem uz dlho sa nezazilo zeby v jednej krajine boly 3 cervene vystrahy staci sa pozriet na meteoalarm a rakusko snezenie 3 stupen 1m snehu tolko by mohlo napadat na vianoce.
je velky rozdiel medzi V-sr a Z-sr v teplotach az 10 stupnov to je vela a prievidza mala dokonca iba na jednu hodinu a to dokonca o 21 hod 10 stupnov lenze trebisov iba 0 takze rozdiel 11 st.nebol teraz je v trebisove -1stupnik
Ja tipujem ze tato zima dopadne tak ako 2006/2007. Ak sa neochladi do konca decembra tak potom uz vobec.
V Alpských oblastech Švýcarska dokonce sníh zakryl dopravní značky. (Kolega, který pracuje v Rakousku mi psal e-mail, že mi pošle fotky jak to vypadá na místě.) Tolik množství sněhu napadaného za pár hodin tu obyvatelé dlouho nepamatují.
Tak fotky už mi přišly na e-mail tak sem je dal na web, který teď bohužel nemám čas aktualizovat ale fotky jsou připraveny tak se podívejte jaká masa sněhu napadala ve Švýcarsku!! http://www.info-pocasi.estranky.cz/fotoalbum/svyca...
O víkendu se teploty dostanou až k 6°C další ochlazení pak čekejme ve středu 17.12
okolo toho 20.12 dorazi na vychod slovenska velmi chladny vzduch z ruska nocne teploty budu najma na krajnom vychode,severovychode,kosickej kotline okolo -21 stupnov. prava zima uz prichadza
co mysliite , da sa tomuto verit?
http://www.wetter.com/wetter_aktuell/wettervorhers...
JJ tady se počasí zbláznilo úplně, na východě je k 10 stupňům a pršía na západě je 0 a sněží
!!!
Jsem z východu Vysočiny a už tady od3h odpoledne pěkně sněži ,teploty se tu držely kolem 5C pak se ochladilo a je 0C.
Vy se máte na Vysočině že tam je 0C.tady v Brně je 3,6C. a prší
zhruba od 10:00 trvale
own
řes den se teploty držely kolem 4C.
ráno bylo 5,3C.a bylo docela slušně
ale postupně
po trvale mělo být
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.