V pondělí k večeru by měla východ česka a slovenska zasáhnout níže a mohlo by napadnout velké množství sněhu i v nížinnách situace se bude dále upřesňovat.
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
celodenne mrazy na celom uzemi slovenska NEBUDU, na Juhu ma byt vacsinou +1 az +4 st., inde -2 az +1
pardubicky kraj od 2cm do 15cm.
Vánoce budou na BLÁTĚ!!
Šaľa, strasne silna prehanka ... +1 st. skoro nic nevidet
ake pocasie bude v prvej polovici decembra nastupi prava zima aj v nizinach
da sa predpovedat pocasie uz aj okolo vianoc a silvestra
na sv mikulasa bude snezit a zima
okolo ondreja predpovedaju oteplenie aj zaciatkom decembra vyrazne a december ma bit podla predpovede studeny
Anonymní
Studeny nebude, bude priemerne teplotne i zrazkovo, oteplenie bude, teda teple pocasie bude prevladat, po MIkulasi pride ochladenie, an Vianoce oteplenie, po VIanociach vpád arktickeho vzduchu a snezenie do 20 cm snehu v nizinach!
Na Vánoce bude teplo v nižinách na blátě na horách sníh.
Na Silvestra citelné ochlazení a sníh do 30 cm jak psal kolega.
Ovšem pravá zima příjde na konci prosince a na začátku ledna
a to i v nižinách bude okolo půl metru sněhu.Zima bude dobrá na 94%.
Právě chumelí a dost a hned tak to nepřestane to mi musíte věřit.
Na každýho se dostane sorry (každého) aspoň ten humor.
Až se ráno probudíte tak na některých místech bude o pár cm více než dnes už chumelí 30 min.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LOMNICKY STIT -20°C
http://weather_dt.blogy.in-pocasi.eu/LOMNICKY_STIT...
je pravda ze sa ocakava zaciatkom tyzdna vydatne snezenie aj vnizinach vychodneho slovenska ma nasnezit asi 15 20 cm snehu shmu predpoveda aj dazd amiesane zrazky tomu neverim
ani mna neverim u nas v olcnave blizko SNV u nas nemaju snehu ja neviem preco dnes bolo len jasno a poloblacno
bude zacne oteplovat http://www.meteo.tym.sk/vyhliadka.html
Už dlhšie pozorujem výstrahy vydávané SHMÚ a meteo.tym.sk a môžem povedať, že meteo.tym.sk má navrh nad SHMÚ. Všímam si, že SHMU napr nevydalo vystrahu pred intenzivnym snežením dnes na SZ keď tam spadlo 12cm/6 hodín. Absolútne nevydal pred poľadovicou, ktorá kraľuje na Slovensku. Keď meteo.tym.sk dnes večer aktualizoval výstrahy, tak pre JZ vydal vystrahu pred vetrom a tvrdil, že na Spiši sa rozfúka tiež silný vietor, ktorý bude komplikovať dopravu. Teraz o polnoci SHMÚ vydal takmer na vlas rovnakú výstrahu ako má meteo.tym.sk S tým rozdielom, že meteo.tym.sk nárazy 25 m/s označuje za výstrahu 2.stupna a SHMU len 1.stupňa. Pomaly sa meteo.tym takymto sposobom vysplha na 1.miesto v presnosti vydavania vystrah. SHMU v poslednych dnoch aj dost zmatkoval o 18:00 vyda vystrahu a o 06:00 ju stiahne. To je profesionalne. Som zvedavy ako sa zachova v pondelok. A čo si o výstrahách SHMÚ a meteo.tym.sk myslíte VY?
oteplení? to ti nikdo neřekne přestně
uvidí se...
jooo SZ Slovenska mame tu asi 30 cm snehu
mi 10cm
Jako nevím z čeho se tu radujete! Začátkem prosince výrazné oteplení a všechen sníh dole! Hlavně slovensko dost teplo,teploty 8az12 nad nulou,čechy chladnější.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.