máš nějaké zkušenosti se zvěří min rok?? :-P no já bych to viděl na
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
Košice - Od rána zamracene pocasie bez zrazek, kolem 08:25 snehove vlocky, no o 08:30 ani stopa po nich, zvyosk dna pod mrakem, popoludni polojasno, neskôr oblačno až veľká oblačnosť. Počas víkendu tu čekáme snežení, hrubka snehu do 5 cm, uvidime, nech to ale prituhne
Takze ako tu citam tak v sobotu rano bude bielo, super a zevraj ma byt na horach kalamita ze moze spadnut aj 30 a viac cm je to pravda?
mluvíš o horách na slovensku nebo v česku? dnes přez den mohlo napadnout až 6cm sněhu u nás... o slovensku nemám ani šajn... ale myslím si že to budete mít lepší s nadílkou takže 30cm možné je...
No cital som na jednom fore ze z piatka na sobotu ma prechadzat vyrazny front a ze bude kalamita na horach v CR, no mna zaujima ci to plati aj pre hory v SR
Martin
30 cm určite BUDE"!!Protože z piatka na sobotu sa bude atosfera nad strednou Europou opät postupne ochladzovat na cca -5C a dazdove prehanky sa zmenia na snehové, ktoré budu pretrvavat aj pocas dna na celom uzemi SR pri celodennom mraze, na JZ +1C, v nedelu podobná situacia, avšak v pondelok zamračený den s trvalejším snežením na celom územi Slovenska.
to je super uz sa tesim a dufam ze v sobotu rano bude aspon poprasok
No uvidime,ale v pondeli se ma oteplit na 0-4,takze to bude táááááááááát,jeste budou zmeny nekde hlasej na pondelek -1az3 ,to by jeste slo,no uvidime,hlavne ty noci pri vyjasneni na sneh.pokryvnce
-10az-15
tak odpovědi a hlášky Dědy Mráze mě rozesmály až k slzám, díky
pre slovensku SHMU hlasi od nedele do stredy teploty -5 az 0 a snehove prehanky .. v sobotu este nieco malo nad 0 ;)
dnes rano na markize meteorolog Iľko vravel ze to ochladenie bude len do stredy a potom od stredy na grafe ukazoval ze ma byt +1 az +5...
sak jasne, toto je este len kratka zima .. este stale je vlastne jesen
najvacsie zimy byvaju v januari-Februari
děte do háje, přez víkend napadne sníh i v nížinách, oteplení se posune minimálně o týden dopředu, jako tomu bylo se sněžením
... uvidíte, sníh nebyl, není, ale bude
V lednu a únoru bych řekl že nás moc zimy nečeká
sk
21.11.08 : +5 / +9
22.11.08 : -3 / +2
23.11.08 : -5 / +1
24.11.08 : -4 / +1
25.11.08 : -4 / 0
26.11.08 : -4 / 0
27.11.08 : -2 / +2
28.11.08 : 0 / +4
29.11.08 : -1 / +3
30.11.08 : +2 / +6
Iľko je len taka rosnicka
je to dost dopředu, všechno... přez tento víkend sněžit budeee a já se na to těšíím!!!
po tomto týdnu to ještě ví jen bůh
třeba to neroztaje...!!
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.