To vypadá dobře http://www.wetterzentrale.de/pics/avnpanel1.html
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
v utorok min -5 až 0°C a max 2-5°C
bude sněžit v nížinách v listopadu 2008
a v lednu a v únoru a v březnu a v dubnu odpovězte čau
Weathersnow
990 hPa?
už aby to bylo
NEBOJTE SE UŽ JE TO OTÁSKA ČASU KDY NÁS TEN SNÍH ZASYPE,ALE BEZ LEGRACE.
Super!!! Další aktualizace modelu GFS a furt hlásí sníh a poté mrazy až - 13 stupňů celsia i pro nížiny. Tři dny beze změny...to už nebude náhoda!
kdyz to rika logitech,tak to uz je co rici v pondeli mozna,v utery bude urcite dest se snehem nebo dokonce snezeni i v nizsich polohach,nebo uz nad 200m.n.m.
,jsem zvedavej
a moc necum te
pepcamnichovicemysli n460mnm
MOzno ne, ale víš co?? Snezit bude tak ci tak i v nizinach a to i na Slovensko, a na to nepotrbujeme taketo tuhe mrazy, no GFS ak sa nezmenil tak dlho ,tak to je paráda!
hm ty ses ze 460,tobe to muze byt jedno u vas bude nejspis na 90%,ale ja jsem ve 310m.m.n.
I v 310 m n m by se mohl ukázat sníh ale nejni to jisty spíš až od tech 400 mnm
záleží na místě jsem z ostravy a tu i kdyby hlásili že v 250m.n.m bude sněžit, spadne.. nic
dost o místech, ČR musí být na satelitním snímku z 96ti% zakrytá minimálně, ty ostatní 4% ( teplé místa ) beru jako cesty...
takže má diagnóza na tuto zimu
jj to mas recht ze kdyz hlasi nad 400m snih tak chumeli i u nas 300m ono to je tim ze kolem jsou kopecky 400-469m.n.m. tak k nam fouka studenej ono to neni kopec to je takovy ze jedes do kopce a pak 10km furt rovne a zase s kopce.
to mate taku nahornu plosinu vlastne
na Sibíri už teploty pod -40°C a maximálne pod -30°C, sneh je istý na celý budúci pracovný týždeň a aj potom
Sníh se blíží podezřele rychle,a měl by vydržet dost dlouho možná až moc dlouho.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.