F4 Já jen nad Vámi žasnu. Takže to vaše všichni u nás vypadá tak, že za celou tuhle epizodu nenasněžilo (ano nad ránem chvíli poletoval sníh), opět nemrzlo, opět bylo nejtepleji u nás a ten Váš sníh, který je podle Vás u všech je u nás až na kopcích od 500 m.n.m, kde není ani souvislá vrstva....Takže jste mě opět přesvědčil, jak jste jen vtipný.
Tady na Hlučínsku včera sněžení, nicméně se to nedrželo. V noci napadla slabá vrstva, poprašek, sníh začal mizet dopoledne během sněžení a taje před očima, takže na ty noci s -3 °C a -4 °C půjdeme bez sněhu.
Adamsedlak No to se mi ale vubec nelibi, my tu mame jen 16,5cm? Volam do Bavor, at sem jeste dnes a zitra neco na JZ šoupnou..aby sme jihočechům natrhli pr..l.. Tady bylo takhle jenom chviličku, ted uz se po mojem telefonatu od Z zatahuje...
GFS krásný teplicko a dest od příštího ctvrtku. Tak co bysme chtěli, ze? Od klasických dvoudenních pseudoochlazeni bude vyraznejsi pětidenní na poměry soucasnych zim, takže vrchol zimy předpokládám a pak trada do reality.
Tak aktuálně již kolem +1 a sníh mizí před očima, nakonec napadlo méně než v Praze a Čechách celkově. Teplota nejvyšší z ČR. Brno-Komárov hlásí už +2,4.
kuba Jj, to verim, ochlazovalo se vam tam pomalu My tu pod tim mame prece jen trochu umrzlo..tak snad dobry... deštník Kdovi, co tam budou mit predikce vecer, nebo o vikendu..je to daleko, na zavery je brzo...
deštník Ale vzdyt i GFS tam otepleni dava jen na patek, pak se za SF znovu ochladi.. To tam ale je uz par dni.. Z patka na sobotu ma uz opet snezit, minim od str poloh...