Kokos342 No nevim nevim, podle té mapky máte k 8cm daleko. Spíš bych počítal do 5cm. Nezapomeň, že nemáte promrzlou zem, tudíž se to nemusí hned úplně chytat. U nás má naštěstí celou noc být pod nulou zase.
deštník Tak jest! A výhled pořád ukazuje maxima kolem dvou tří stupňů nad nulou. Večer začínají v křovinách notovat kosi, můj krtek už vyhrabal metro Bystrc - Líšeň, kvete kalina a oni tady pořád o sněhu
Tutugon No o tom jsem tu psal.. Leze to od toho SV az buhvi kam.. Za chvili to tam ma ,,ředitel,, v Brně.. Jestli to k vam do Pejru doleze, fofrem to soupnete jeste dal na JZ!
Tutugon Já si myslim, že k nám to nedojde. Když se podívám na sumář spadlých srážek, tak je vidět, že něco padá opravdu jen ve Slezsku a na SV pohraničí. Oni tyhle odrazy jsou kolikrát fake...
Vypadá to, že se to srážkové pásmo bez slabnuti sune přímo na nás, ale já to tady nechcu. Ať se to zde vyhne obloukem a pokračuje na Vysočinu. Tam z toho budou mít aspoň trochu radost.
Teplota na +1, Žabovřesky +3 a dole u Bohunic +5,7 dle meteostanic. Šílené rozdíly na Brno.
Uvidíme, ale vzhledem k tomu, že teplota klesá, tak by mohla dojít ledovka.
Zítra nic, jelikož modely nám malují +2 a Brnu -1, tak trošku nevím co si o tom mám mysle, ale opět zásyp dostanou Čechy. Mapka ČHMÚ směšná, když má na JM pršet.
Kokos342 Uz to tu psal uzivatel PájaN, a myslim, ze ma pravdu, normalni prechod TN pres str Evropu blokuje TV nad vychodni Evropou..Je moc zapadne.. Dela to v tech nizich ze Stredomori hroznej bordel...
Aidamko Tak se koukni sníh tam na zítra máš, i když my budem mít 2 krát víc ale nevadí vždy tomu tak bylo a bude, že Vysočina má více sněhu než JM tak žádný řeči a pás od SV jde překvapivě k vám, k nám se houby z toho dostane a nejste na tom tak špatně se sněhem nebo jo? V polabí jdou na tom ještě hůře+u vás dost v létě napršelo a tam ne
Aktuál máme +0,5°C , v noci chvíli u země mrzlo. Do hloubky je zem slušně promrzlá, ale vrchní vrstva 2cm už povolila, tak snad to v noci na středu trochu přituhne, aby se všechny srážky hnedka držely.
Kokos342 Ze Stredomori chodi jedna nize za druhou a je to stale jak pres kopirak.. Vetsina srazek z nich zustane v Alpach nebo je podjede na vychod, tam do toho ale ,,kopne,, TV, cast nizi i srazek odnasi na SV, cast se vraci pres Slovensko, jizni Polsko k zapadu..kde se to pretaci a brzdi.. My se ocitame stale dokola v tom hluchem miste mezi Alpami a V Nemeckem, Polskem...