swan1
No na mou výšku 407 m.n.m je to dostačující. Vranov a Útěchov kousek ode mě mají přes 500 m.n.m a taky jim to maluje déšť, tohle je vážně na houby. Jo prohřátí jak v Březnu to sedí. Nejteplejší oblast ČR se ale opět musí ukázat a to zrovna v zimě, škoda.
Dole v Řečkovicích je to jasné, snad tady no.
Diskuse o počasí Další tlaková níže 3.1. až 6.1.2021
Aidamko
Ona to je stejně sranda, jak se tu handrkujeme o pomalu jeden blbej stupeň, který znamená to, jestli bude sněžit, nebo pršet, jo, zima je zima, když si porovnávám včerejší předpověď, tak teď jsme o +2 jinde, než jsme měli být, jestli to tak bude i ve čtvrtek, tak budeme mít akorát tak mokro ( ono tady u nás má stejně padat prd, takže to vyjde na stejno, mokro, nebo nic, jinak nejvyšší místo na Kladně je Kožová hora.. 456m.n.m, tam je tak ouňo sněhu..)
swan1
Tak asi jak kde a jak pro koho furt lepší sníh, než to co z toho vznikne po posolení...
hoši ta vejskova TN od středy dál bude zajímavá, hezký je jak to ty jejich počítače nedávaj.... předpověď srážek dýl jak na 3 hodiny nemožná.. bude to zajímavé
No já věřím meteorologům z ČT, vždycky ty jejich předpovědi vyjdou. Takže stále si myslím, že nejvíc spadne na S a SV našeho území.
V Brně vůbec nedoufejte, aktuálně -0,7 a mrholí, zase led všude...
Adamsedlak
To ani nedoufame. Aktuálně u mě +6,8.V noci v podstatě ty sami teploty jako přes den, no abych byl pro některý zdejší hnidopichy přesný, tak je v noci tak kolem +5. Zem je promacena jak dámská vložka. Teplo, humac. Tady bude chcat, to je tutovka. Morava si opět vyzere chcanec.
palma
Myslel jsem u nás na jihu, ne že je v Brně teď -0,7
Aidamko
Taky už jsem si zvykl na pláč nad nespravedlností přírody, distribucí srážek, protěžovanou Moravou a Čechy syslící si nízké teploty, dokonce jsem si dovolil zaplnit nádrže na dešťovku na zahradě až po okraj.( tak čekám, kdy to budu muset vypustit v rámci zachování spravedlnosti ).klidně si přeju Vaše teploty a vyměním je za naše, souhlas? Pokud ano, hned píši darovací dopis, ale nevím,,...... kam to adresovat..?
No, když jsem kouknul do výhledů, ani to nekomentuji, nevidím tam nic tak významného, co by mělo změnit v příštích 14 ti dnech průběh této zimy v té míře, aby to stálo za to..
palma
Já bych to pochopil kdyby jste to napsal vy, lidi z Prahy či F4, ale zrovna kuba si nemá na co stěžovat. Ty teploty takto vysoko tady začínají probouzet pomalu přírodu a to je průser. Na jaře bude úroda v pytli a už teď hlásí zemědělci mnoha milionové ztráty..
Záchranou by bylo sněžení, příroda by ulehla a navíc by došlo k obnově toho jejich pomyslného mechanismu, ale to se zatím neplní, vždy to sejde na západ..
Ale stejně už nemáme šanci aby napadl. Povrh má hrozně vysokou teplotu i v půdě..
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.