Ten Aladin se nejak rozjel... Jako jedinej daval ty srazky na V Moravy a byly... Dnes tam strelil, ze neco doleze z toho Německa..a ono to vypadá, že fakt doleze.. Bylo by pekne mit rano par vloček novyho sněhu...
spurdo Já koukám na skoro úplněk, jasno, půl stupně nad nulou, jasno, basa vína u stolu, rachejtle přichystaný na zahradě, třeba vyprovokuju po odpalu sněžení...
ROFA Jo, s tím souhlasím, momentálně porušujeme covid zákon, 12 lidí v baráku.. 10 na zahradě.. a je mi to uplně jedno, tak ať ten novej rok je aspoň trochu normálnější, než ten minulej, oslavujte, užívejte a buďte zdrávi..
Jediný kam jsem večer šel bylo na zahradu míchat substrát a přikrejvat peřinkou z listí cibuli a česnek, jen jsem dával bacha, abych neporušil noční zákaz vycházení, jelikož to mám 4 km, tak jsem se musel bohužel trochu dřív vrátit domů, vždy tam děláme pěkně spolu, myslím já a Měsíc a sledují mě místní potulné kočky, cítím, když mě někdo sleduje, v noci až -6 a nyní mlha jako mlíko, na všem silná námraza a -4, dneska to na zahradě žádnej med nebude, ale nikdo jinej by tam nikdy se mnou tak dlouho nevydržel, pěkně na kolena a ručně míchat hnůj, ať jste v kontaktu Jinak od zítřka naštěstí oteplení, což se v tomhle období od JV děje opravdu výjimečně.
Podle GFS jsme tu meli rano -2 a ted uz jdeme k nule.. Realita? Rano -5, ted mame -4 st ..oblacno.. Se srazkami na pristi dny se modely stale rozchazeji..coz jsem cekal.. Nevi si s tou TN stale moc rady...
Je to pořád dokola už nekolik let v zimě, že se srážky predpovedeny 5 dnů dopředu stále umazavaji. Větší uhrny jsou opět posunutý až na kolem 10.1. Jenže do té doby bude ještě asi 40 vystupu
Tutugon no posunul to na sever a pro nás to je jedině dobře budeme v návětří Orlických hor jinak po ránu -5,5C a mrzlo už od 17:00 teď jdeme k -2C And jasno krásný Šedivák no rozhodnopádně GFS tam hází pěknou zimu šance i na -10 až -15 v noci pokud by to šlo kousíček na západ....