Hmm trapárna zas. To pásmo odešlo nějak rychle, takže jsme na nějakých 3mm srážek. Mělo sněžit aspoň do 9h a v 7h to odešlo...teď už jen drobně poletuje, z čehož napadne prdlajs.
Prady I podle Aladina mi připadá, že to pásmo je výhodněji, než původně čekali. Tady už naštěstí jen sněží a snad to tak zůstane, ledovka je opravdu to poslední co bychom potřebovali.
Prady nám to tu od 5h dávalo zelený flek přesně nad náma asi závětří Žďárských vrchů nyní jsme na 3,5cm a stále hustě sněží uvidíme třeba nám ty vrchy zesílí ty srážky
Tady parádně nasněžilo kolem 4 cm a pořád trvale drobně sněží a hlavně jsou -3, což je ideál, vydrží to tady minimálně do soboty, takže ty 2 dny na vyblbnutí bohatě stačí a pak už ať to zmizí a můžu začít pořádně pracovat na zahradě, tzn. rejpat a kompostovat.
Tak tady dnes ráno 1,5 cm sněhu, moc hezké překvapení, navíc venku jsou stále -2, takže to drží jak na stromech, tak na střechách. Nejvyšší letošní pokrývka to ale asi nebude, 31. 3. bylo ještě o maličko více. Jdu si to ven užít, je klidně možné, že tohle byl vrchol letošní zimy.
jack furt lepší než kdyby nic nepadalo, alespoň z toho bude voda až to roztaje.
Tady už sněžení ustává a za 2 hodiny to dalo cca 1cm, což není tolik kolik bylo předpovídáno ale na moji spokojenost to stačí. Venku je -1,7°C, takže se to aspoň dnes udrží. Zítra už to začne tát.
A kalamita zde není, což se ovšem nedá říct o celém středočeském kraji, obzvlášť kolem Kladna a Slaného to je nehoda vedle nehody, viz. http://www.dopravniinfo.cz/ Opravdu naprostá komedie.
palma Přesně takhle to máme už od pondělní noci, takové hezké pocukrování, teď je nakydáno mezi 4-5 cm, už do toho začíná fučet, tak to bude na silnicích dělat problémy delší dobu, takže vlastně skoro celý týden se sněhem, naváté zbytky budou do neděle.
Aidamko Hele nevim nevim, co jsem projel webkamery tak mi to přijde v Brně tak na 3-4cm zatím max., možná 5cm někde. Každopádně těch 15cm určitě nepadne ani zdaleka, což bylo jasný už dopředu. Drtivá většina modelů dávala 8cm max., protože zároveň počítaj s tím, že místy do toho bude i padat déšť se sněhem a teplota kolem nuly během dne. Hlavně i to množství srážek co maloval aladin nepadne. Už jsem to včera psal...u těhle situací počítej maximálně s 2/3 srážek co aladin předpovídá. Nepamatuju, že by mu někdy vyšly, natož že by nasněžilo víc ještě.