Ty předpovědi jsou úplně k ničemu dnes nám hlásily mlhy a nízkou oblačnost jen ráno a odpoledne jasno celý den se těším na slunce a nic pořád je mrazivá mulda při tom slunečném počasí by to byla pohádka ale muselo by mrznout jinak na kopci máme krásně bílé stromy a 6 cm dole máme souvislých 3-4 cm
Pekne, pristi utery 11 v Praze. Fajn, takze zima se tento rok nekonala a konat nebude. Bylo by dobre uvazovat o prejmenovani mesice Ledna. Treba Teplen by se hodil.
Ale oni zatím ty teploty v lednu nejsou v průměru nějaký abnormálně vysoký, alespoň tady v mé lokalitě, jen prostě nepřichází celodenní mrazy a sněžení, natož jejich kombinace.
Nám tu zbylo 5-12 cm slehlého sněhu, celý den bylo jasno s maximem -1 st. Nízká inverzní oblačnost pokrývající většinu Moravy končila v údolí jen 500 m od nás. Zítra bude mrazivější ráno než dnes, už teď jsme skoro na -8 a teplota stále klesá. Hřebeny dnes měly kolem 0 s krásnými výhledy na moře nízké oblačnosti v údolích.
No, tak jestli vyjdou zítřejší maxima, tak skočíme za půlku března a zase jen SZ, co to furt je? Mlhy v kraji samozřejmě nebyly, protože není dobré proudění, je spíše SZ závětrné místo JV návětrného. Zítra to nebude jiné, až možná v pátek. Ledový den se nekonal a kdo ví, jestli v tomto roce nějaký bude.
Jenom by mě zajímalo, kde ICON vzal zítřejší večerní sněžení, asi z věštící koule, protože je jediný, který tam má sněžení. Pokud by to ale vyšlo, tak by se stal zázrak, protože bych po měsíci viděl sníh.
Czechia Občas ten Icon blbne podle mě vůbec sněžit nebude max na horách na S a Sv a hlavně od 600 m slyšel jsem to v TV já bych se vůbec na nějaké předpovědi nespoléhal ta fronta se navíc bude rychle rozpadat