jarjik Na Pardubicku to samé a třeba i v Kvasinach taky napadl víceméně po 3 sníh až teď víc, ale i tak je to ultra bída, tam je to sice cca 360m, ale hory jsou tam co kamenem dohodim, takže dříve tam bylo sněhu 3prdele, teď když napadne 5cm tak je to úspěch, dříve tam bylo běžné 50 a víc.
Sněžník No tak to je pěkné jestli vás ten pás neopustí tak ráno máte 10 cm nechtěl bys poslat fotku jak to v Brně vypadá jinak u nás je hustá mlha a nic neleží jsem zvědav na ráno všechno je mokré to bude pěkná klouzačka zajímavé že ČHMÚ opět nic nevydal na náledí
Klasika, východ zasypán sněhem a Z půlka Čech jaro a nic na to nemění ani průběžné mlhy. Loni touhle dobou jsme se těšili na přicházející zimní epizodu a dávno měli překročený lednový normál srážek. Koukal jsem na r. 1956, leden taky stál za HVN, ale pak to napravil únor a březen. Ale silně pochybuji, že se tohle může někdy zopakovat.
Sněžník Zas bych nepřeháněl...projel jsem hodně webkamer v Brně a většinou to vypadá tak na max 3-4cm sněhu. I těch srážek nad Brnem spadlo zatím kolem 3mm což vzhledem k tomu těžkýmu sněhu neudělá 5-8cm.
Prady Tady je kolem 4cm, ale severněji je kolem 8cm. Je ale možné že je to chybné měření, ráno se na to mrknu podrobněji a budou fotky. Edit: Jo tak je to chybné měření! Omlouvám se za chybná data. Stanice zaznamenala 5cm.
Pro všechy, kdo nadávají, že u nich nechumelí. Buďte rádi, já, byť felinu ukočíroval, stejně jsem ztvrnul určitě přes hodinu před nehodou tří aut, je to klouzačka že se na tom nedá ani jít
Tutugon U nás také žádný sníh neleží, ráno tu padal Pouze déšť se sněhem.
Jinak jak sem to všechno projížděl tady na diskusi a i přes webkamery, tak jak koukám že hlavně na Moravě docela slušně sněží. Tady v Čechách se sněhu asi nikdy nedočkáme.