Zachar To je dobře, voda půjde hezky do země, nic se nebude válet po zemi ani na horách.+ 12 je příjemná teplota.
Diskuse o počasí Sněžení 26.11 a zpočátku 27.11
South wind
Zatím spokojenost, pěkně prší, v kombinaci s tím větrem je to teda na pobyt venku nechutný, ale jsem vděčnější mnohem více za 5mm v dešti než 1mm ve sněhu, ale na závěr by se pocukrovat slušelo, ať pak třeba to čtvrteční ráno při -7-8 není až moc brutální na některé ty moje zeleniny, stejně to přikreju.
Jinak na oteplení můžu tady zapomenout, od úterý čekám celodenní mráz a ten bude trvat minimálně týden, naopak ještě pár cm připadne, na listopad slušný, ale vlastně už bude 1. advent, takže skoro normal.
Déšť se zrovna změnil na silné sněžení. Teplota prudce klesla z 1.3 na 0,3
Budejcak
Vidím zrovna jsem jel do školy a fuj tajbl teda ☹️
Budejcak No zrovna to moc nevypadá, na jihu toho na večer ve srážkách moc nezbývá, mraky s dalším deštěm nějak nejdou..
kostohryz
Jestli myslíte jih Čech, tak to s vámi souhlasím, úplně jiná liga, u nás zatím 1,6mm, nejvíce z Vysočiny, to je teda terno, to je úplně směšné.
Spíše jsem teď zvědavej na tu výstrahu na sněžení, pro nás platí od 11hod. a čeká se při ní 5-20cm, přece to nedělali žádní blbci, tak na těch přinejhorším 5cm mám nárok, jinak to můžou úplně zabalit.
South wind
Ty srážky mají teprve vznikat. Te%d je to převážně jen déšť. Večer to má nabrat na síle a do rána má napadnout těch 5-20cm. Takže nechápu proč to řešíte už teď. A když kounu na radar tak bych řekl, že už se to docela rozjíždí na Jihovýchodě a má to směr k nám.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.