Shark26
Už má u tebe zase sněžit ? Tentokrát večer? Pokud vím, včera jsi zakládal téma se sněžením, 20 cm sněhu, ráno si mně sliboval že mně teda napíšeš kolik u tebe napadlo. Muselo to ale být velký Jak se dívám tak se dívám, v Letohradu jsou mokrý chodníky a silnice a po sněhu ani památky
Diskuse o počasí Sněžení - 28.-30.12.17 + ojedinělá ledovka
zimník.
Já jsem samozřejmě neříkal, že u mě bude 20 cm
Ráno jsem říkal, že u nás začne sněžit kolem poledne. A taky že začalo. A neříkal jsem, že u nás má napadnout nějaký velký množství sněhu. Večer bude u nás max. poprašek. Samozřejmě, že v Letohradě nic není, když není nic u nás
zimník.
Tak já si třeba myslím, že v těch Beskydech někde ve vyšších polohách skutečně těch 20 napadnout může, zatím si stojím, srážky se tam teprve ženou. Ale u nás teda opravdu nic nečekám, v noci sněžit může, to popřít nemůžeme, ale na podmáčeném povrchu se nic držet nebude, to by muselo mrznout...Takže pokud něco napadne, tak to bude u nás asi tak, jako posledně, kdy celý den padala břečka, až bylo 2 cm
Ano,mělo by sněžit dnes v noci ze čtvrtka na pátek o tom že by mělo sněžit v noci na neděli jak psal Rendad nevím
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.