Diskuse o počasí Počasí na Vánoce 2017
U nás nasněžilo dneska docela slušně. Začalo kolem 6 ráno a v 11 přestalo. U nás nebyli vánoce bílé už 3 roky po sobě ale letos to vypadá slibně kéž by jim to vyšlo
dawe
Koukám se zde: http://www.we...h=0&tr=3&mv=0
Tak se nehádejte na dnešek taky nehlásili kalamitu a byla
dawe
Já jsem koukal na více modelů a ty opravdu ukazují čimdáltím chladnější variantu sice se v tom moc nevyznám ale opravdu to tam vidím
http://pocasi...a-kupa-snehu/
Vědma už má jasno...
dawe
Jedinej kdo se v ničem nevyzná jste vy! A už mě docela lezete na nervy, jste pesimista jak blázen! Vy si představujete, že bude pořád -10 a trvale sněżit?? Místo toho, aby jste doufal, že nějaká zima bude, tak pořád
píšete nějaké kecy... Nevím jaká situace by musela nastat, aby jste psal aspoň trochu optimističtěji . Fakt už přestaňte, kazíte spolu se zimníkem tuto diskuzi , Díky
Shark26
Já jsem přesvědčen, že tuhle diskusi kazí hlavně vaše i jiných imaginární představy, že bude mrznout a sněžit, ale ve skutečnosti nikde nic takového v modelech vidět není. Běžte napsat Ježíškovi pokud máte přání aby sněžilo a mrzlo. Tohle jsou především kecy kterou tuhle diskusi kazí. Jestli nerozumíte modelům tak je nekomentujte a běžte se raději podívat na předpovědi CHMU ať máte alespoň nějakou představu jak se to může vyvíjet na pár dní dopředu.
zimník.
Koukám, že jste trošku vedle... Jediní kdo tady kazí tuto diskusi jste vy dva! My tady v klidu diskutujeme, že to dobře vypadá na Štědrý den a vy hned: Nic nebude, mrznout nebude, sněžit nebude, nerozumíte modelům, běžte si napsat Ježíškovi, bude 100% teplá varianta...
Jsou to prostě jen nepodložené bláboly. Místo toho, aby jste doufal, že bude velká pravděpodobnost na bílé Vánoce, tak pořád jen kritizujete, píšete kecy a nesmysly.
Myslím, že já rozumím modelům o hodně více než vy! A nebojte, na výhledy ČHMÚ se podívám vždy nejdříve! ČHMÚ už také počítá s ochlazením na příští víkend a se sněžením. Bude se to ale ještě dost upřesňovat a jak bude po Vánocích, to zatím nechme vědmám
Doopravdy kazíte všem tuto diskuzi, jste spolu s dawem neskuteční pesimisti... Nechápu Vás!
Nejdříve toto téma založíte a potom tady píšete naprosto vymyšlené nepodložené kecy, nesmysly
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.