Diskuse o počasí Sněžení na východě 24.1.
Unicovaku....ty ses tr... na vetsine uzemi neni letos zadnej snih a ty si furt stezujes...u nas je treba 0cm prijde ti to hodne?
Uničov, jak je tam sucho nebo sněží málo, jeho ho tu plné fórum . Když tam v létě začaly řádit bouřky, byl tu klid... Taky to o ledasčem vypovídá . A hoši, nevím kolik Vám je, ale navzájem si tu závidět, je opravdu na hranici trapnosti.
Stěžováním zde na fóru stejně ničeho nedocílíte. Když tu budete nadávat, že bydlíte v díře, myslíte, že bude pak sněžit více?
Já si myslím, že ne (překvapivě ) .
I 4 cm je v současné chvíli pro ČR celkem slušné číslo, když vezmu v potaz, že od Svitav na západ není ani vločka.
U nás dnes +2°C a sluníčko, paráda!
Ach jo, co je to zas za labiranta ten uničovák?
No škoda mluvit,to nepochopím.
Uničováku, jestli sem ještě koukneš, vzpamatuj se, vždyť o nic nejde postavíš i na dvou cm sněhu
Jinak co se týče sněhu na Moravě, to nikomu nezávidím, a jsem rád, že tady je klid.
Pamatuji si doby, kdy bývalo na Pradědu hodně přes pět metrů sněhu a i celkem Morava byla dost zasněžená. Dnes je tomu jinak.
Dnes už o sníh ani moc nestojím.
Jsem jen rád, když je aspoň trochu malá pokrývka aby nemrzlo na holo.
Jinak bych spíše dopřál sníh lyžařským střediskům, i když dnes si ho můžou nafoukat. No a zima by stačila měsíc max dva a jinak celý rok léto
Smajlíci mluví jasně,jak to tady myslíme
A ohledně uničováka-nevidím důvod,proč by sem nemohl psát opačný názor,než se jiným líbí.Je to jen názor a pokud je to trošku naříkačné,tak co.
No a jinak teplota na 0°C a drobně trvale sněží.Měřil jsem,ale tentokrát nefotil a je to na 16cm,takže zase něco přibylo.Odspodu je to ale krutě mokré.Pokud by to lehce neodtávalo,tak jsme někde na 22cm.
http://www.no...rologove.html
to je zase zprava dne..myslim ze uz zasahlo ne?
lukkyno11:
No pokud bych tak házel odhrňákem,jak dnes každý den,tak bych ten sníh asi tak rád neměl.Boty mokré totálně a čaj na zahřátí zabral,až když jsem si tam cvrnknul "trnkového 52% tekutého svetru".Pak už se tepová frekvence zlepšila a bylo i teplejc.
No a vy se dočkáte v úterý sněhové nadílky.Záleží kolik toho na západě padne.
lukkyno11
Neboj na vás se to taky chystá už hned v úterý vám to tam hodí nějaký centimetr a pak i ve čtvrtek. Jinak s tím vydatným sněžením ke konci měsíce to pro Čechy vypadá dost bledě. Nejnovější gfs z čech srážky vymazal uplně a přesunul víc na východ tedy Moravu. Je sice jasné že se to bude ještě měnit a nakonec nemusí nic spadnout ani na té Moravě, ale kdyby to tak vyšlo jak to nyní vidí tak by nížiny na Moravě mohli dosáhnout i 30cm nov.sněhu ale to by ještě taky pochopitelně záviselo na teplotě.Ted je ale jisté jen to že se to ještě určitě bude hodně měnit.
uničovák
Nemáte si moc na co stěžovat. U nás nyní 0cm a ani vločka. Sníh tu byl tuto zimu asi 6dní a to max cca 4cm. No a v nějakou nadílku už ani nedoufám. Bývaly roky,kdy v okolí nic nebylo a Holice byli nevěřícně pod sněhem. To už je ale taky minulost. Hold si asi budeme muset zvyknout
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.