Diskuse o počasí Sněžení od 16.1.2013
Nevim proc si tady delate srandu z bulvaru ,kdyz predpovedni modely jsou taky k smichu a mozna jeste vic , to jsem docela nepochopil. Raci bych veril bulvaru ,predpoved pocasi by se na nejaky obdobi melo zrusit ,protoze to je docela mazec,jak se to meni. Jinak verim ,ze srazky se dostanou dale ,nez uvadi Aladin ,ale k nam do Pardubickeho kraje urcite ne.
Tak níže nás asi ovlivní ve než v pondělí moravu od Rakouska se dělaj silná srážky za 15 minut na 1 h odrazy tmavě zelené. Přijde mega chum elenice super
jo totální u nás na silnici kalamita doprava stojí kamiony napadly jen 8 cm a už stoho je kalamita na hov.. selničaři Nádhera. Silná chumelenice velké kusy a jak to hned přibívá
Pavell
Souhlasím s tebou. Na SV se nebude dít nic. Přes noc přibyly 2 cm, srážky brzy ustanou a v několika následujících dnech příjde pauza.
Hlavní dění spojené s TN nad Středomořím bude opět v jedněch a těch samých oblastech (Chorvatsko, Itálie, Balkán, možná ještě něco bude na SK a v HU). Budeme pozorovateli v "pásmu ničeho".
Tak u mně(Strakonice)spokojenost.Dosud napadlo kolem 10cm a sype se dál.
http://pr-asv...areg&graf=ano
Ze 7h: Kocelovice 13cm,Churáňov 12cm.
a u nás skoro klídeček, až na ten větr s nárazama. Tvoří se závěje, nemusí ani sněžit o problémy na cestách je postaráno. Vypadá to, že na tom JZ napadne místama i 25cm, ojediněle i více, já Vám to přeju,ikdyž jsem moravák Šumava byla v poslední době spíš na opalovačku než lyžovačku
Petr12
Až vylezu ven, tak pojedu i za město a zdokumentuji to. Doufám, že se s autem vyhrabu.
Stále sněží a vypadá to, že bude sněžit minimálně do odpoledne. Pro jižní Čechy předpovídají 5-10 cm do půlnoci. Po dnešní noci to tipuji spíše na dalších 10 cm, doufám tedy, že nás v co největší míře zasáhnou podobné srážky, které se teď pohybují nad Vídní.
Kolik byste si přáli, aby u Vás napadlo sněhu? 120 cm, 150 cm, 200 cm? Copak Vám to už nestačí a pořád chcete víc? Neuvědomujete si hrozbu rozsáhlých povodní, které by jistě hrozily při oblevě v kombinaci s deštěm?
http://hydro....t=r&mt=&id=24
To by odpovídalo okolí Strakonicka či Písecka.(17)
Nakonec ČHMU měli varování vydat pro jih a jz!Ještě dost sněhu napadne.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.