To je strašný ale nic si s toho nedělám zítra tam bude zase zima http://www.ceskatelevize.cz/teletext/ct/?page=173&...
Bude zima jak v roce 2004-2005! Prostě je to uplná kopírka
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2011/2012
Téma o čtvrtečním sněžení je zde: Oteplení a silné sněžení i déšť - 19.1.
Sokurka
Neobnoví bude sv proudění!
Oceanu dojde dech!
Málo sněhu letos má i SV USA (New York), viz článek: Is Northeast Snow Season Doomed?
máme přes 20cm sněhu - Ostrava
prozatím
to oteplení co přijde bude mít sílu
nejsmutnější je, že před 2 dny i čhmú dával velkou šanci S proudění a oteplení jen přechodně
dnes bude vydána předpověd, která bude bohužel ještě víc do tepla než ta včerejší
pondělní vyhlídka počítala s nočn.teplotami výhledově na neděli okolo minus12 st., dnes tam bude sotva -3 st.
Moc smutné, jak počasí zradí
Je to bohužel pravda, opět převládne západní prodění, takže pod 500-600 m.n.m. budeme mít opět smůlu, maximálně smíšený sr*čky, ale sníh ani omylem, navíc těch srážek co na další dny předpovídají, to by byly kupy sněhu... Musíme doufat, že snad je ještě šance na obnovu toho S, SV prodění, aspoň v příštím týdnu
Sbohem zimo.Počasí tě nechce,aby se zavítala k nám do střední Evropy a proto ti brání postupu.(TN na Islandu,Azorská výše,Chladná masa do Kanady)
Už po několikáté!I když nyní studená masa do Kanady nehrne a slábne.(možná budoucí pokrok k zimě k Evropě)
Pro uživatelé,co chtějí jaro-to také nebude!Bude hnusně kolem 6-8°C,hodně srážkami a 1-2denní zimou-švachtanec možná do května!
Chtěl sem se zeptat kdy příjde trvala zima bude v unoru a březnu a je šance že se zima ukáže ještě v lednu těch +7 na další tyden mě štve a ještě se chci zeptat kdyby třeba přišlo v dubnu sv proudění jestli muže byt v dubnu zima a sníh a kdy přijde zima?dík za odpověď
snih173
Podľa aktuálnych britských výstupov vyzerá sľubne prvá polovica februára (února). Záruky však žiadne nemáš, je to ešte dosť ďaleko. Podľa mňa to bude stále húpačka teplejšie/chladnejšie/teplejšie/chladnejšie...Golf ák je zrejme dosť teplý na to, aby dokázal odrážať pokusy sibírskych a arktických más o prienik do strednej Európy. Tým pádom sa drží aj teplé západné Stredomorie, ďalší potenciálny zdroj teplých vpádov
Máte pravdu já se těším na -5až-1 přes den a včera takové zklamání já sem byl s toho uplně v soku mám strach aby jim vyšlo teplo to by bylo jak naschvál když říkají zimu tak jim nevinde ale když říkají teplo tak jo to je strašní ale třeba budou ukazovat zítra zimu ale divím se že jim to nevicházy a v prosinci tak řikali -4až0 přes den a nevyšlo jim to to je hruza ale před rokem jo vim že jim to vycházelo lip jaksi na tym teletextu nevím no včera to u nás ráno vypadalo pěkně byl sníh bohužel jen 2cm takže to je na nic ale dnes +5 a jaro jeden den zima jeden den jaro je my z letošní zimy zle!
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.