honza13
Kde jste to vzal?
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2011/2012
honza13
1, když už ten hnus má přijít, ať přijde teď, v březnu už no nikdo (kromě pár jedinců zde) nebude chtít a to je fakt.
zima trvá do 21 března březen je zimní měsíc
sníh173
bavíme se o zime meteorogické ne kalendářní.
Zde to je a sedí to doslova:
http://www.novinky.cz/vanoce/249857-vestba-ze-svat...
honza13
To je blbost známej mě zase vyvěstil že zima příjde po 10 lednu a bude trvat možná i 3 měsíce
http://www.novinky.cz/domaci/252485-zima-je-tu-do-...
honza13
Však meteorogická zima je blbost pravda je kalendářní u mě je březen zimní měsíc kdy není normální že začátkem března je jaro začátkem března má být zima jaro muže příjít konce března
Zima bude jako v roce 2004-2005 to bude stejný to byl aspon unor březen jak má být i když do 15 března zima to je málo mohla ježte týden vydržet ale ono to nejde aby to bylo přesně podle kalendáře třeba to letos vyjde do 21 března
Už se něco rýsuje za příštích 7 dní. Slováci předpovídají i celodenní mrazy. Což by bylo fajn a ještě k tomu alespoň 30 cm, tak jsem konečně šťastný. a klidně bez přerušení do března. Jo kdyby to letos bylo jako v zimě 2004-2005, tak by únor a kus března vyšel hezky. Alespoň několik kalamit by to chtělo, zatím jsem odhazoval jenom 3x a to ještě asi max 5 cm.
filip
Já sem odhazoval asi 4x max 3cm nic moc hrablo leží doma sul mám nakoupenou ale já věřím že to vynde a bude zima jako v roce 2004-2005 ale s toho ochlazení za tyden se ještě moc neraduji protože to mužou změnit až to zítra bude na teletextu tak se budu už radovat
Americká veštba z 14:11 SEČ sa mi celkom pozdáva
Nádej na ochladenie a sneh
Na pátek se udává sněžení od severu a ochlazování ale je to ještě daleko
No, a je to tu. Extrémne teplá zima robí vrásky na čele poľnohospodárom - brutálne sa premnožujú diviaky a vyhrabávajú celé lány ozimín (len vo Francúzsku a Nemecku vraj zakillovali poľovnici milión divých svíň a stále to nestačí), bujnejú hlodavci a iní škodcovia a zárodky rôznych ochorení rastlín. Farmári sa modlia za príchod normálnej zimy...klimatické modely a ansámble sa však zatiaľ tvária dosť protichodne
filip:
tiež mám tak nejak pesimistický fíling
ad téma:
Podľa tohto zdroja to vyzerá na ochladenie a sneženie koncom týždňa
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.