Diskuse o počasí Sněžení v pátek 3.12.2010 na východě
Do 7h se nizi moc nechtelo pres hranice na jv Moravy,jinak pozvolna jde dal,rozsiruje se a smer se staci spis na SZ.Na jihu cech jsou nepatrne odrazy,ale je znat,ze se priblizuje i tam.Vlna co se vytvorila vcera uz je skoro pryc,na nase uzemi rozpadala,i kdyz srazkove to nevypada.Dalsi vlna se vytvorila kolem 6h presne na zacatku Apeninskem ostrove a mela zasahnou i jih republiky.
zdravím všechny,
Zataženo a celý den vytrvale sněží! Zatím napadlo u mě 10cm sněhu a dál sněží,v poslední hodině to sněžení zesílilo a chumelí o 106! Ještě tipuju že může připadnůt 5-7cm sněhu. Krása!!
Sněžení začíná od západu slábnout na jihovýchodě jsou stále docela silné srážky míří na slovensko no řekl bych že to bylo poslední sněžení v tomto týdnu přes víkend už nečekám žádné srážky a příští tyden se něco sice objeví ale už to nemusí byt na některých místech sněžení v druhé polovině týdne už ale ano protože se opět naštěstí ochladí ale ty dva první dny v týdnu budou docela teplé teploty se mohou přes den dostat lehce nad nulu ale v noci sice trochu přituhne ale ne moc takže nějaký ten centimetr odtaje zaatím u nás leží kolem 25 cm sněhu a po mírné oblevě bude asi kolem 20 či 18 cm to se samozřejmě ještě uvidí ale tepleji určitě bude oproti víkendu kdy čekám teploty hluboko pod bodem mrazu !
jaroslavec
To zas tak nemůžeš brát oni to hlásí s profesionalních stanic ale lokálně jsou místa i s větší sněhovou nadílkou než je na Lysé hoře ale je docela možné že to tak je protože dnes tam od rána nepřetržitě sněží a tak se začíná sněhová pokrývka vyrovnávat na Moravě s Čechami třeba v Ostravě leží 23 cm stejně tak i v Praze Libuši zde je info:
http://snih.in-pocasi.cz/
no tento týždeň som v Trnave ...od včera večera napadalo zhruba 15 cm noého snehu ...dnes okolo obeda prestalo snežiť ale teraz od nejakej 18 hodiny opäť začalo husto snežiť a rozfúkal sa aj pomerne silný vietor ...ráno mám ísť do Bratilsavy..ale neviem ako to bude so ziazdnosťou ciest ...viac info ako to dopadlo dám zajtra večer
PS. ráno urobím nejaké foto ...teraz sa mi už do tej chumelenice nechce
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.