Diskuse o počasí Další sněžení již ve středu 1.12.2010
Marek
Já právě zbožňujuv jízdu v tomhle bordelu...třeba v pondělí jsem si vyjel u nás na ty nejodlehlejší a neprotažený silnice....člověk si pustí vánoční hudbu, jede na pohodu, občas zatáčky ve smyku...prostě mě tyhle pro jiný lidi průsery přitahujou...třeba tomu taky časem přijdeš k chuti, protože mě dřív rozhodně nenapadlo, že jednou se budu s chutí projíždět v kalamitách
Jo,aspon ten vitr k necemu byl ,jdou konecne bliz i smerem zapadu cech,ale spis to pole rozsiruje,proto to tak vypada.V Rakousku pomalu vsude zelena barva,to ani nebylo te nizi Jenne.Jestli to tak zustane a nezeslabne,napadne mozna rovny 30cm,mozna i vic.Jestli to nebude jeste vic silit nahodou.
kubais
Odrazy už tu jsou, ale zatím nesněží.
Prady
Tak to by bylo super. Ale i nynější odrazy již jsou zajímavé.
space
Toto vypadá na doopravdickou kalamitu. Již nyní to tak vypadá, ale má to ještě sílit. Těším se na odpolední hodiny, na to, co přinesou.
Prady
Nad samotnou republikou? To by bylo dobré. Fakt začínám počítat s těmi 10 cm tady v Brně.
Prady
uplne te chapu ja osoben auto nemam ale taky miluju jezdit v tomhel pocais s kamsoema jako uz tradicne nejspis dneska v podvecer pudjem zajezdit vzdycky se sejdem takhel parta s autama kdyz je kalamita a jedem se klouzat !!! presne jak rikas nejvic adrenalin treba na kulataku to dat bokem
http://old.chmi.cz/meteo/ov/aladin/results/index.p...
Poslední Aladin před sněžením a já sem maximálně spokojenej....budou játra...
Tom91
Hele chlape sme na tom stejně...já jdu od 15 do 22.30 a sem zvědavej co bude až pojedu domu
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.