Holubice okr.Praha Západ Tady sněží a fouká čerstvý SV vítr,začínají se tvořit sněhové jazyky,místy i závěje.Do rána to bude neprůjezdný.Budou to muset celou noc udržovat a to nejen tady,vypadá to na pěkné zítřejší ráno.
630126 Já jsem myslel radary, ne Aladin. Aladin nemusí být vgždy přesný, stejně jako ostatní modely. Já jsem ale momentálně myslel, radarové snímky, protože to pásmo pokrývá celou ČR.
Mirou
Jundrov - západní část Brna, 205 až 415 m.n.m. (nadmořská výška mého domu = 244 m.n.m.)
Ještě k té nadmořské výšce Jundrova: Výška Jundrova je ve skutečnosti 205 až 322 m.n.m., ale v lesích jsou dva kopce - Holedná (336 m.n.m.) a Hobrtenky (415 m.n.m.). Proto je nadmořská výška Jundrova 205 až 415 m.n.m.
Praha 9 Začalo sněženit krátce před 13:45hodin, sněží mírně do toho fouká vlastně už od noci silný vítr, občas s nárazy. Radar vypadá velmi vážně, uvidíme. Tvoří se sněhové jazyky a to i na komunikacích. Teplota je totiž hodně nízká a to -7,1°C.
Bohužel nefungují stránky ČHMÚ a nyní mě nejde ani záložný web ČHMÚ!!
tom791 Je to tak, potvrzuji, ČHMÚ nejde ani mně. Nějaká závada, vypadá to. Jinak v Praze je ještě více zima, než v Brně, u nás je totiž -5,6°C. A sněží již taktéž mírně, ale hodinu sněžilo silně. Už radši ani neodhaduji, kolik cm sněhu již na zemi leží.
Brušperk u Ostravy, hlasím velmi vydatné sněžení, viditelnost velmi malá, ani nevím kolik napadlo protoze se to furt zvysuje, jsem zvedavy jak dlouho zde bude snezit, doufam ze dlouho...ale reknu vam aladin se velmi splet, tohle urcite nepredpovedel!!
To největší sem právě leze pokud se nemýlím, že? Jinak sněží mírně už od dopoledne. Nyní postupně graduje a celkem slušně. venku je už -7,4°C Docela solidní teda zima.
Tak za 4h a 20min napadlo 5cm ve Strakonicich.Bohuzel bude to asi vse.Od jihu snezeni ustava,jen zazrak jestli ta fronta z jz Nemecka nas zasahne ten jih a jv.