Radim92 To jo 20cm je pěkných, ale přeci jen už v úplném konci listopadu a začátku prosince může přijít nějaká kalamita a vzhledem k tomu, že doteď nebylo ještě vůbec nic tak si myslim, že se to pěkně vyřádí...
Dneska ovlivnuje západ a severozápad oslabená a rozpadající se fronta z německa takže na zapadně se jedna o slabé sněžení zítra v noci tomu muže byt podobně akorád ve střední oblasti čr a vychod
Pavell Ano a tady v Čechách bylo chladněji a stále sněžilo. Při té vlně byl hodně "zničen" napadaný sníh na východě tím deštěm, který trval více dní. Vypadá to, že to bude příští v pondělí opravdu podobné.
Jinak tady v Praze-sever začalo slabě sněžit. Sníh se tatím nedrží
Mnozí z toho tady dělají zbytečnou kovbojku a přitom dnešní výstup GFS úplně o ničem...Mění se to stále, takže chce to brát víc s nadhledem a ne tu psát takový blbosti, že napadne 30 až 50 cm
ABEC Jo, ale v 13h, 18h, 23h to bude zase vypadat jinak, pokaždé se to střídá a jednou je tam srážek míň a jednou víc...převládají však modely kde je srážek víc než ukazuje momentálně a já pořád říkám, že důležitý budou až modely v sobotu a v neděli ráno....každopádně naštěstí pro nás přidal srážky na dnešek večer hlavně pro čechy.
Já sem teda zvědavej na další výstupy modelů na pondělí....třeba teď to momentálně vypadá tragicky a srážky uplně minimální, jenže do večera se to ještě 2x-3x změní tak sem na to teda zvědavej
Ja jsem se lek,kdyz jsem kouk na teletex a slo o stredu kdy melo nejdrive padat mrznouci dest,posleze snezeni teploty 0 az +4.Pak jsem kouk na pocasi TV,to stejny jako teletax a tam nastesti hlasi stejnou predpoved,tedy max.na vychode uzemi mrznouci dest.Hlavne,ze ty fronty budou prechazet vzdy v noci na dalsi den,to mam byt nejvic srazek,tedy snehove A o pondelku uz to trosku ubrali,ale stale ma dost napadnout,niziny do 15cm,hory do 25cm a jeste 15cm ma napadnout v noci z nedele na pondeli.Nejdil snezit bude v Cechach.Nejlepsi predpoved bude v nedeli,snad dobra
Stranik Jj někteří to moc prožívají to víš! Nějaký náznak tam je že v pondělí by mohlo víc sněžit aj v nížinách ale otázkou je kolik toho napadne odhady sů mezi 9 až 21cm že by mohlo nasněžit,tož uvidíme.