Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Deštivo, ve vyšších polohách trvalé sněžení a na Moravě i zabouří

Diskuse o počasí ZIMA 2007/2008

Anonymní
Avatar
# 17.09.2007, 15:20

Nech do rana zomriem, ked to je moje...
p. Michal Koupy
S pozdravom oliver

Anonymní
Avatar
# 17.09.2007, 15:20

Vidite sami..ze mam ine meno...

Anonymní
Avatar
# 17.09.2007, 15:28

Neviem kto si ale urcite pochadzas zo SR p. MATO.Michal Koupy si mysli ze som to napisal ja a nie ty-to ze zima ma byt na 99 percent chladnejsia.Uz len kvoli tomu si to mysli, ze som tuto temu vytvoril ja.
Tak mu uz konecne uz vysvetlite s kym ma docinenia.
S pozdravom puma 979

# 17.09.2007, 17:15

Uživatel mato a uživatel puma979 (oliver) jsou možná stejné osoby, nevím. IP adresy jsou rozdílné, ale mohl použit IP anonymizer.

Zima 2007/2008
Uplynulá zima byla nadprůměrně teplá, to ovšem neznamená, že tato nebude ještě teplejší. To prostě nikdo neví. Nějaká procenta je zbytečné uvádět protože počasí je nevyzpytatelné a i z globálního hlediska se mění rychle.

Anonymní
Avatar
# 18.09.2007, 01:29

oliver: Jména si klidně měňte, jak chcete, ale tohle bylo příliš okaté. Také mi ty Vaše změny jmen přijdou vzhledem k ostatním uživatelům silně nefér, ale to je Váš problém, že teď už Vám tady nikdo nebude věřit ani Vaše jméno. Pokud jde o uživatele se jménem mato, tak Vy nejspíš moc dobře víte, kdo to je (a nejde jen o těch 99 procent, jak jste uvedl). A pokud to opravdu nejste Vy, tak je to nějaký Váš kamarád nebo příbuzný, který sem poslal Váš text z jiného počítače. Text je celkově neuspořádaný, stejně jako Vaše původní texty, mezery za tečkami někde jsou, jinde nejsou, uživatel mato to má samozřejmě také přímo od meteorologa, ale neuvedl, od kterého (no to je teda fakt náhoda, že jste se takhle shodli). Opravdu si fandíte, jestli si myslíte, že všichni ostatní jsou s prominutím tak blbí, že jim nedojde, že je to od Vás? Jste podvodník a podvodníkem zůstanete.
S pozdravem
Michal Koupý

In-pocasi (Administrátor): Máte pravdu, trochu jsem podcenil tu variantu, že by letošní zima mohla být ještě teplejší. Muselo by ale opět převládat silné oceánské proudění, a to velmi výrazně. Také ta procenta osobně považuji za celkem zbytečná, ale k jejich uvádění mě nepřímo donutil právě Oliver těmi svými velmi dlouhodobými předpověďmi z pochybného zdroje, tak jsem chtěl, aby uváděl alespoň ty procentuální předpovědi z ČHMÚ, protože žádná jiná kvalitní předpověď na zimu není možná a ještě hodně dlouho nebude.
S pozdravem
Michal Koupý

Anonymní
Avatar
# 18.09.2007, 16:04

Toto si este s Vami vybavim.A len tak medzi nami, toho mata nepoznam...

Anonymní
Avatar
# 18.09.2007, 16:04

Jasne.

Anonymní
Avatar
# 18.09.2007, 16:24

Užívateľ "mato" zverejnil správu, čo som mu poslal ako odpoveď na to, aká bude zima a podpísal sa mi ako "Maťo z Bratislavy". Pokiaľ viem, tak Oliver sa vždy podpisuje ako Oliver, aj keď prihlasovacie meno má iné.

Anonymní
Avatar
# 18.09.2007, 18:55

Ano...to som ja Oliver co Vam teraz prave pisem.Som rad ze ma aspon jeden jediny clovek chape a tym ste vy, lebo p. Michal Koupy si stale mysli ze som to napisal ja a stale ja.
S pozdravom Oliver.

PS V Kosiciach stale neprsi a ani nefuka...
Dakujem

Anonymní
Avatar
# 18.09.2007, 19:11

Bývam blízko Bratislavy a tu momentálne silno fúka (v nárazoch asi tak 60-65 km/h), je zamračené, mierne prší, no hlavný vietor a dážď už prešli. Na radare to pekne vidieť.

Anonymní
Avatar
# 18.09.2007, 20:11

A co KOsice....Videl som na SHMU ze tu ma prsat az take 2 hodinky pred polnocou-ked som sa spravne dival.
Dakujem
Dovidenia

Anonymní
Avatar
# 18.09.2007, 20:15

A možno aj neskôr. Zrážky postupujú od západu rýchlo, ale nad hornatou časťou Slovenska sa ich postup spomaľuje.

Anonymní
Avatar
# 18.09.2007, 20:49

matejmilko a Anonymní
Jste mimo téma (OT). Založte si nové vlákno. Tohle je o zimě.

Anonymní
Avatar
# 18.09.2007, 20:59

Toto bola len taká odbočka od témy... ale dobrý nápad.

Anonymní
Avatar
# 18.09.2007, 21:21

Matej milko tie to informácie mám priamo od meteorologa v čera som sa spytal meilom aka bude zima a dnes som odneho dostal tento meil čo som napísal

matejmilko: Tuto větu napsal uživatel mato. Pokud to chápu správně, tak Vám mato tímto říká, že tyto informace má přímo od meteorologa (tedy od jiného meteorologa než od Vás). Musím říci, že na rozdíl od předpovědí od Olivera jsem s Vašimi přípěvky nikdy neměl problém, protože je vidět, že Vy se na rozdíl od Olivera v počasí vyznáte. Tomuto už ale vůbec nerozumím. Chápal jsem to tak, že pravděpodobně právě Oliver (pod přezdívkou mato) Vám chce tímto říci, že to má od meteorologa (jeho oblíbená fráze). Je možné, že jsem se zmýlil, ale vysvětlete prosím, jak je možné, že Vám tady mato píše, že to má od (jiného) meteorologa, chápete snad ten rozpor ve Vašem textu a v textu od mata?
S pozdravem
Michal Koupý

Oliver: V tom případě se Vám omlouvám. Na druhou stranu jména byste si opravdu měnit neměl, je totiž nepochopitelné, proč se někdy přihlašujete jako puma979 a jindy se ani nepřihlásíte. Chápete snad proto, že i z tohoto důvodu jsem Vás podezříval, že mato byla jen další Vaše přezdívka. Prostě jméno by měl mít každý jedno, aby bylo jasné, co napsal.
S pozdravem
Michal Koupý

Jinak vidím, že je téměř zbytečné diskutovat o počasí, pokud se na stránkách sejdou lidé s rozdílným přístupem k tomuto tématu.

Anonymní
Avatar
# 19.09.2007, 00:16

matejmilko: Napadlo mě možné vysvětlení, že ten Maťo z Bratislavy vůbec nemusel ve skutečnosti být Maťo z Bratislavy. Mám takové soukromé podezření, že je za tím zase Oliver, ale samozřejmě to nelze dokázat. Osobně se mi Oliver jeví jako manipulátor se sklony k vyhrožování, když mu dojdou argumenty. Chtěl jsem z toho tady udělat seriózní diskusi, proto jsem Olivera pořád napadal za jeho předpovědi, ale vidím, že to není možné, protože Oliver dosáhl toho, že už není možné spolehlivě určit, od koho ty příspěvky vlastně jsou (u některých se nepodepsal). Už mě to tady nebaví. Ať si to tady Oliver klidně zabere celé pro sebe, však oni mu lidé stejně nebudou moc věřit.
S pozdravem
Michal Koupý

Anonymní
Avatar
# 19.09.2007, 18:51

Naposledy........................nej sem mato z Bratislavy.Ten Mato ma informacie od Mateja Milku.
Oliver

Anonymní
Avatar
# 19.09.2007, 19:16

Chcem to tu už vyjasniť:
Ten "mato" citoval tú správu, čo som mu poslal pred 3-4 dňami. Celý text, čo písal, má odo mňa. Ja som tiež celkom dobre tej správe nerozumel, lebo nebolo jasné, či tam moje meno napísal s významom, že ma oslovuje alebo, že ma cituje. Ak by ma tým však oslovoval, tak by mi vlastne preposlal tú istú správu, čo som ja poslal jemu. Možno si neuvedomil, z akej adresy mu to prišlo.
Ani mne nie je jasné, prečo sa Oliver prihlasuje pod iným menom/+anonym/, ale myslím, že v tomto prípade on ten príspevok nenapísal.

Anonymní
Avatar
# 19.09.2007, 19:55

Bol som anonymom, lebo som zabudol svoje heslo.To sa obcas stava a hlavne mne, pretoze mam tych prihlasovacich hesiel az pokrk.
S pozdravom Oliver vs. puma 979

Anonymní
Avatar
# 19.09.2007, 20:02

Co mam preto urobit, aby ste mi dali uz pokoj.
Povedzte mi to...
Oliver

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.