Ty prehanky byli strasne rychlé normalne by trvali 30minut a nejdelší mela do 10minut,takze napadli asi 2 cm a dneska tky ty 2cm ,celkem je kolem 30cm Vych.Čechy (Ustí nad Orlici 40cm) http://snih.in-pocasi.cz/
no u nas napadalo pozehnane ...mame teraz asi nejakych 25 cm niekde aj viac a opat ma pripadnut nejakych 10-15cm podla shmu ...len pre zaujmavost a doveryhodnost myforecast hlasil ze malo u nas napadnut spolu tak do 13cm ....a uz teraz mame 25 cm
musite si to vediet spriemerovat, a vychadzat z viacerych predpovedi.. mam to odskusane, mam asi 4 strankyna dlhodobe predpovede, ktore pravidelne sledujem a tak viem v pohode ako bude mozno aj o2 tyzdne a pekne to casto vychadza... a myforecast tiez pouzivam
tahle predpoved fakt nevysla pro CR,....ze ma od zapadu snezit,ale dle radaru snezi slabe a to pasmo je jizni Moravy do Vychodu Cech ... kde je ted nyni fronta ?
dako1 jj konecne aj slovensko dostane nadielku snehovu a cesi,vy ste si uz svoju porciu snehu zozrali na 3 zimy do predu tak sa stulte,mali ste 50 cm snehu a kalamitu zatial co na SVK bol dazd tak..... a
logitech kolik si myslíš že by mohlo u nás v pardubickém kraji napadnout ? doufám že aspon 10 cm protože za tenhle tejden tu napadly sotva 2 cm a přes den byl 1 stupeň takže hned roztály
Kdyz neuhodl to snezeni tak uhodnout to otepleni ve stredu kdyz ma bejt max. 2 stupne nad nulou a po 400m dest,pak by melo jen snezit,..budu zvedav,.. Jo ta fronta vcerejsi se JZ a jihu uzemi rozpadla,tedy bylo jasno tedy bez srazek a to ze bude snezit od zapadu,no jo ta fronta si delal co chtela bohuzel