| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:18
Odpovědět
Umístil jsem si Vaší nabídku zdarma počasí na web.Nebylo by možné odkaz na Vaše stránky provést z oblasti scriptu.
|
Payros
|
# Zasláno: 31 Bře 2010 11:42
Odpovědět
Ahoj admine, prosí tě smaž toho pitomce jména "místy bouřky" z Pardubic, píše tam nesmysly o -11 stup. a něžení apod. Díky Payros
|
Jarek
|
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:44
Odpovědět
Zdravím, je tam těch "pitomců" (kandidátů na vymazání) víc např. KOLÍN zaslal Honza, BRNO zaslal METEOROLOG, HRADEC KRÁLOVÉ zaslal Mandragora, PLZEN zaslal Lukáš, UHERSKÉ HRADIŠTĚ zaslal Kostka a podobné. Někteří ani nevědí k jakému kraji patří.. Mělo by se to trochu probrat, je tam těch nesmyslů více.
A ještě prosím o vymazání města "NEW YORK" asi se jedná o spam je jich tam asi šest.
DÍK JAREK.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:35
Odpovědět
Je to skutečně jako u "blbých" viz. počasí u Vás.
KLADNO A HELL.....!!!
|
Severka.G@seznam.cz
|
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:01
Odpovědět
Dobrý den, již tyden se nemohu přihlasit na In počasi,nevim proč,heslo mama dobre ai jsem si nechala zaslat nove ale proste to nejde??
|
jaroslavec
Moderátor
|
# Zasláno: 12 Úno 2011 15:52 Změnil/a: jaroslavec
Odpovědět
Taky už se nemůžu dočkat ale na tohle je ještě čas (Počasí na neděli pro Toužim)
Toužim 612mnm (Karlovarský kraj)
www.fotomrak.websnadno.cz
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:52
Odpovědět
jaroslavec
Díky za upozornění.
|
Stranik
Člen
|
# Zasláno: 18 Led 2012 17:24
Odpovědět
Zpráva pro administrátora: Mám problém s přihlášením se do svého účtu u prohlížeče IE v8, Mám WinXP ... dříve to fungovalo bez problémů, dnes to nejde - napíšu nick, heslo, potvrdím přihlášení a nic. Zůstane to jako bych to ani nedělal. Zprávu píši z Mozily Firefoxu. V čem může být problém?
Mariánské Lázně (580 m.n.m), Karlovarský kraj, okres Cheb
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 18 Led 2012 17:40
Odpovědět
Stranik
Nic jsme dnes v systému neměnili. Na které stránce se nemůžeš přihlásit? Píšeš správné údaje?
|
Stranik
Člen
|
# Zasláno: 18 Led 2012 17:52
Odpovědět
admin: Ano, píšu správné údaje .... však ty samé jako nyní v Mozile Přihlášení myslím to do diskuze pod svůj nick, ikonu. Možná stávkuje od určitého dne samotný explorer, možné je vše.
|
Pavel53
Člen
|
# Zasláno: 18 Led 2012 19:29
Odpovědět
Stranik
Přihlašuji se stejně Win XP přez IE a vše funguje O.K. No jen abych to nepřechválil...
Místo: Šumperk 330 m n.m. Teplota a vlhkost: meteostanice WS-330,čidlo 8m nad zemí,na severovýchod.Tlak:ručičkový barometr(aneroid)starodávný ale přesný.
|
Stranik
Člen
|
# Zasláno: 19 Led 2012 10:39
Odpovědět
Pavel53: Díky, provedu reinstalaci stroje, snad to bude potom OK.
|
Stranik
Člen
|
# Zasláno: 19 Led 2012 14:34
Odpovědět
Takže obnovená plně funkční záloha (z Listopadu) nepomohla a nic neřeší ... něco se muselo zmněnit na straně serveru. Ještě v Prosinci mi to plně fungovalo na této sestavě.
PS: večer vyzkouším jiný stroj kde jsou také XP+SP3 a IE v8 ... jsem zvědav zda to tam pojede či také né. U Win7 problém není. Včil babo rad' ...
|
Stranik
Člen
|
# Zasláno: 20 Led 2012 17:07
Odpovědět
Tak nic, prdím na to. Na jiném stroji XP+IE8 to vážně jede ... Nechápu co to tady mám najednou za skrytého zákeřného šotka. Obnovená záloha na předformátovaný disk a doinstalované čerstvé záplaty z Mrkvosoftu nepomohly. Aspoň že to jede na tý Mozille.
|
Stranik
Člen
|
# Zasláno: 21 Led 2012 18:21
Odpovědět
Tak super ... restart prohlížeče do výchozího nastavení a vše nastavit znovu zabralo
|