Ta to len vy take problemy mate???TA ja newem..ani mne to dakedy nejde
Diskuse o počasí Sprava pre Administratora
ja tam dam kod a nejde to dalej
To som ja Kysucan, co som sa registroval vcera. Nejde to ani na tom bocnom panely. Chybu bude jednoznacnu tu, bo som sa skusal prihlasovat aj z ineho pc a aj z mobilu.
Test
No zaregistroval som si nick Kysuce, a podarilo sa mi prihlasit. Hadam to uz bude fungovat.
Ako sa pls vytvaraju nove temy na diskusiach?
Ahoj už to asi vieš ale aj tak len tak ti to vysvetlím kde sa zakladajú témy daj si v ponuke menu "rady" a tam určite nájdeš dole niečo také ako založiť tému máš tam napísané vo vertikálnom stlpčeku názov tématu a pod ním máš plochu na napísanie ľubovoľného úvodného textu do tej témy ktorú chceš založiť a úplne pod tím všetkým skrátka ked pôjdeš myškou úplne nadol máš na ponuku tlačítko poslať tému klikni tam na to tlačítko a ostatné sa už spraví za teba a to je celé tak sa zakladajú témy ahoj veľa zdaru pri tvorení na týchto stránkach to som ja Juraj z Dolného Kubína (Orava) severné Slovensko. A Oliver nachvíľu som sa tu opäť zastavil teda prišiel tak môžeme písať o čom len chceš, ahojte!
Dobry den, v nazve tematu Co myslite? Budú búrky... som udelal chybu, napsal som 4.6. a mal som napsat 4.7. Mohli by ste zmenit tu šestku na sedmičku? Dekují!!!
parappa
diki za radu,bo som to nemohol najst
administrátor
prosim vas kedy budu prechat tie burky zajtra cel slovensko? dakujem
tommmm
Administrator je tu od toho ,aby daval pozor a aby bol zodpovedny za chyby ci kritiku svojej web stranky, a nie na to, aby bol rosničkou!
kysuce
To bolo pre mna??Dakujem ti...aky mas nick na pokeci??Smiem vediet??Aby sme si popisali..ak chces..moj nick je weather111
In-pocasi
moje jméno je pocasi v praze a povedlo se mi to.To znamená že bydlím v Praze
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.