| Autor |
Zpráva |
Venda
|
# Zasláno: 24 Dub 2010 13:16
Odpovědět
U běžného PC mi to nezobrazuje na monitoru a na "notasu" ACER mě to jde normálně. U obou mám Windows7 a Firefox. Zajímavé!
A stáhl jsem to normálně "bez zipu" na obou.
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 24 Dub 2010 13:48
Odpovědět
Venda
Zkus to v Internet Exploreru.
Zkuste také kliknout pravým tlačítkem na ten sidebar (postranní panel) a klikněte na možnost "Přidat miniaplikace". Tam se ten gadget In-počasí zobrazuje?
|
jb
|
# Zasláno: 24 Dub 2010 17:01
Odpovědět
Na WIN7 bez problémů.Aplikace by si mohla kontrolovat sama případné aktualizace.
|
Stranik
Člen
|
# Zasláno: 24 Dub 2010 17:08
Odpovědět
No vyzkouším v Not'asu, tady mám také XPéčka. Jinak u Win7 a Visty se dá stáhnout co jí vím vícero aplikací na počasí - mám tam nově i Meteopress a ukáže to i radarové snímání srážek. No, škoda že pro XP nic. Měnit kvůli tomu vzhled se mi teda nechce.
Mariánské Lázně (580 m.n.m), Karlovarský kraj, okres Cheb
|
Zápaďák
|
# Zasláno: 24 Dub 2010 17:24
Odpovědět
In-pocasi
I když soubor přejmenuji, je to stále soubor zip. Po otevření se zobrazí tyto soubory Grafika, gadget XML, nastavení - HTML, pocasi - HTML, pocasi - soubor skriptu v jazyce JSkript a pocasi - sablona stylů CSS. Používám IE 8.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Dub 2010 07:22
Odpovědět
Tato miniaplikace je velice pěkná a šlape mi Win7 úplně bez problémů ...chci poděkovat lidem z In-počasí za to že udávaj vždycky aktuální počasí a vytvořili tento program kterému se dá opravdu věřit ještě jednou děkuji a naschledanou
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 25 Dub 2010 18:06
Odpovědět
jb
V případě nové verze se to na gadgetu zobrazí.
Zápaďák
Zkus to stáhnout přes jiný prohlížeč. Ostatní gadgety fungují?
Anonymní
Děkuji!
|
Venda
|
# Zasláno: 27 Dub 2010 17:17
Odpovědět
In-počasí
Dík, už to jde...
Musel jsem Gadget odinstalovat a stáhnout znovu na Explorer a také jsem smazal starší soubory, které zřejmě nějak blokovaly funkčnost aplikace a restartoval PC.
|
ondrav
Člen
|
# Zasláno: 27 Dub 2010 19:54 Změnil/a: ondrav
Odpovědět
Aplikaci testuji již několik dní.Mám konkrétně nastavené Votice(bydlím nedaleko Votic-přibližně 5-10km).Musím aplikaci pochválit jelikož teplota a stav se většinou shoduje(předpověď).Takže jsem s aplikací spokojen
Škoda,že jen nemá aplikace více měst i těch menších,aby předpověd byla ještě přesnější.
in-pocasi
Bylo by možné propojit data amaterských stanic s tímto programem,tak aby se ukazoval vítr a teplotu aktuální jako je to např. u Prahy??Myslím,že některé amaterské stanice jsou již dost dobré a přesné takže by to nebylo dle mého špatné to propojit.Zkuste otom alespoň uvažovat.Díky
Ješetice (Česká Sibiř) -- http://ceskasibir.blogy.in-pocasi.eu/
|
ENA
|
# Zasláno: 28 Dub 2010 14:39
Odpovědět
de to nainstalovat i na WINDOUS XP ?
|
tisnovskepocasi
Člen
|
# Zasláno: 28 Dub 2010 15:42
Odpovědět
ENA
Ne nejde.
|
Stranik
Člen
|
# Zasláno: 29 Dub 2010 00:54
Odpovědět
Zápaďák:
odkud Západ'ák? Já taktéž Západ'ák - teda jen Český (Mar.Lázně) Jinak neumíš přejmenovat koncovku souboru? No, to toho teda ještě málo umíš ... je třeba nejprve nechat ty přípony povolit, potom ji můžeš teprve přepsat. Jináč to nende
Kde to povolit? Otevři si na celou stranu jakékoliv okno a zvol: NÁSTROJE - MOŽNOSTI SLOŽKY - ZOBRAZENÍ. Tam si najdeš volbu SKRÝT PŘÍPONU SOUBORŮ ZNÁMÝCH TYPŮ a dáš jajfku pryč. Potom už uvidíš veškeré koncovky. Až to přejmenuješ, tak ale doporučuji to dát zpátky zatrhlé, jinak se tím dá hodně zbytečně mnoho pokazit. OK?
|
Stranik
Člen
|
# Zasláno: 29 Dub 2010 00:57
Odpovědět
Jen v Exploreru jsou jiné možnosti pod NÁSTROJI, tam to nehledej. Pouze otevřít složku nebo např. TENTO POČÍTAČ.
|
Chrudimák
|
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:49
Odpovědět
Zdravím.
Aplikace funguje .. ale nezobrazuje se počasí v obci/městě Chrudim.
Pardubice ano (10km od Chrudimi)
Slatiňany ano (3km od Chrudimi)
Je to v pořádku? Nebo je chyba u mě?
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 2 Čen 2010 20:32
Odpovědět
Děkuji za upozornění. Už je to v pořádku.
|
Chrudimák
|
# Zasláno: 2 Čen 2010 23:49
Odpovědět
Děkuji za rychlou reakci .. již se to zobrazuje
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Říj 2010 23:06
Odpovědět
plánujete udělat něco podobného do mobilů ?
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 23 Říj 2010 19:56 Změnil/a: In-pocasi
Odpovědět
Anonymní
Do mobilů (jen pro určité platformy) také něco chystáme, ale zatím nebudu prozrazovat detaily V listopadu to bude hotové.
|
Lukepv
Člen
|
# Zasláno: 23 Říj 2010 21:33
Odpovědět
Tak to je super, protože na Vánoce budu mít nový mobil.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 4 Lis 2010 19:09
Odpovědět
Škoda, že to neumí zobrazovat týdenní předpověď...
|
dako1
Člen
|
# Zasláno: 6 Lis 2010 21:04
Odpovědět
Tak to je super, ze aj na mobily, tu to asi viac vyuzijem pojde to aj na symbian, alebo len windows mobile, android,...?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Pro 2010 06:13
Odpovědět
Dobrý den!
Prosím o radu. V kolonce "právě teď" se mi už nějakou dobu neustále ukazuje 10,3 stupňů. Widget jsem odinstaloval a znovu nainstaloval, ale nepomohlo to. Mám nastavení pro Náchod.
Děkuji Martin
|
Somir
|
# Zasláno: 6 Led 2011 13:35
Odpovědět
U města Bruntál je neustále - 6,6 stupňů a 2,2 m/s JZ.
|
In-pocasi
Administrátor
|
# Zasláno: 6 Led 2011 13:42
Odpovědět
Somir
Děkuji za upozornění. Chyba byla opravena.
|