Ještě doplnění - mám Windows Vista home
Diskuse o počasí Gadget (miniaplikace) zobrazující počasí
Patricio11
Je to samozřejmě zdarma.
Zápaďák
Stáhnutý soubor na disk lze vždy přejmenovat. Uložíte to jako in-pocasi.zip a pak otevřete třeba "Tento počítač", najdete si místo, kde je to uložen a kliknete na to pravým tlačítkem myší (viz. postup výše). Co používáte za prohlížeč (Internet Explorer, Firefox)?
Pro mobily máme zatím mobilní verzi webu http://m.in-pocasi.cz
In-pocasi
Já se ptám, protože nemám zkušenosti s Gadgety.
Hm já mám taky Windows XP takže to nejede.
v čem to mám otevřít, protože to nejde. Win7.
U běžného PC mi to nezobrazuje na monitoru a na "notasu" ACER mě to jde normálně. U obou mám Windows7 a Firefox. Zajímavé!
A stáhl jsem to normálně "bez zipu" na obou.
Na WIN7 bez problémů.Aplikace by si mohla kontrolovat sama případné aktualizace.
In-pocasi
I když soubor přejmenuji, je to stále soubor zip. Po otevření se zobrazí tyto soubory Grafika, gadget XML, nastavení - HTML, pocasi - HTML, pocasi - soubor skriptu v jazyce JSkript a pocasi - sablona stylů CSS. Používám IE 8.
Tato miniaplikace je velice pěkná a šlape mi Win7 úplně bez problémů ...chci poděkovat lidem z In-počasí za to že udávaj vždycky aktuální počasí a vytvořili tento program kterému se dá opravdu věřit ještě jednou děkuji a naschledanou
In-počasí
Dík, už to jde...
Musel jsem Gadget odinstalovat a stáhnout znovu na Explorer a také jsem smazal starší soubory, které zřejmě nějak blokovaly funkčnost aplikace a restartoval PC.
Aplikaci testuji již několik dní.Mám konkrétně nastavené Votice(bydlím nedaleko Votic-přibližně 5-10km).Musím aplikaci pochválit jelikož teplota a stav se většinou shoduje(předpověď).Takže jsem s aplikací spokojen
Škoda,že jen nemá aplikace více měst i těch menších,aby předpověd byla ještě přesnější.
in-pocasi
Bylo by možné propojit data amaterských stanic s tímto programem,tak aby se ukazoval vítr a teplotu aktuální jako je to např. u Prahy??Myslím,že některé amaterské stanice jsou již dost dobré a přesné takže by to nebylo dle mého špatné to propojit.Zkuste otom alespoň uvažovat.Díky
de to nainstalovat i na WINDOUS XP ?
Zápaďák:
odkud Západ'ák? Já taktéž Západ'ák - teda jen Český (Mar.Lázně) Jinak neumíš přejmenovat koncovku souboru? No, to toho teda ještě málo umíš ... je třeba nejprve nechat ty přípony povolit, potom ji můžeš teprve přepsat. Jináč to nende
Kde to povolit? Otevři si na celou stranu jakékoliv okno a zvol: NÁSTROJE - MOŽNOSTI SLOŽKY - ZOBRAZENÍ. Tam si najdeš volbu SKRÝT PŘÍPONU SOUBORŮ ZNÁMÝCH TYPŮ a dáš jajfku pryč. Potom už uvidíš veškeré koncovky. Až to přejmenuješ, tak ale doporučuji to dát zpátky zatrhlé, jinak se tím dá hodně zbytečně mnoho pokazit. OK?
Zdravím.
Aplikace funguje .. ale nezobrazuje se počasí v obci/městě Chrudim.
Pardubice ano (10km od Chrudimi)
Slatiňany ano (3km od Chrudimi)
Je to v pořádku? Nebo je chyba u mě?
Děkuji za rychlou reakci .. již se to zobrazuje
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.