Nevím na koho se obrátit!
Jemi jasné,že nikdo neví jaká bude následující zima. Mne to ale zajímá!
Kdo by mi podal nejpřesnější instrukce
Bude sníh,nebo jen chlad a déšť?
Hlavně mne zajímá můj kraj-střední Morava
Předem děkuji Honza.
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
Sám jsi si odpověděl v první části příspěvku tak tady nepruď se zimou když je venku léto
as.honza@seznam.cz
Zima má být podle britských klimatologů opět teplá čili teplotně slabě nadprůměrná ale studenější než poslední 2 zimy. Ale to jsou zatím jen spekulace a nikdo neví jak se počasí zachová.
Počasí na prosinec zatím nevím ale má být minimálně - 9 °C
leto nech ide o p ja chcem zimu tak neprud a neprd
počasí
co to znamena ked ma byt min -9?Ko v priemere,alebo cez en ci v noci.Ono aj -9 v noci je na nic,ked cez den bude 15`C
Anonymní
Presne tak, už by mohlo poriadne mrznúť, ved v januári bolo 15stupňov -- a to nie je normálne. Ale zase neznášam inverzie.
mno podľa mňa bude zima skôr v decembri a v januári a februári sa postupne začne otepľovať
cital som clanok na nete ze tento rok je najchladnejši za poslednych 5 rokov a zima ma mat rovnaky charakter
no pochybujem ze bude chladejsia ako zima s pred 3
r.inak zima mi chyba
Všetko bude závisieť od tlakových útvarou a teplote Atlantiku.
Anonymní
Teplota minimální - 9 °C bude na leden nebo na únor. Jinak jarních 15 °C se očekává až v dubnu.
Tých -9°C hovoríš pre Budupešť?
Já já já já to znám!!!!!
Bude něco mezi +20 až -30 st. Vyskytnou se sněhové ale i dešťové srážky. Dokonce někdy bude i foukat vítr.
A zažijeme i nějakou inverzi.
A bude někdy zataženo někdy skoro zataženo a někdy oblačno a někdy polojasno a někdy dokonce skoro jasno nebo i jasno.
To čumíte co. To jste nevěděli. hi hi hi
Později mě dáte za pravdu. Protože - 30 ani + 20 nebude ale něco mezitím 100%
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.