Diskuse o počasí Vyhledávání
Nalezeno 943 příspěvků
pro uživatele Valep:
Valep: JohnBattler Ano, i v Čelákovicích to bylo jednou s pěkným deštěm (12 mm). Docela mě ale trápí ta střední Morava. Podle mě je Prostějov a okolí sušší, než většina jižní Moravy. Nezadá ... Více
Valep: JohnBattler Ano, i v Čelákovicích to bylo jednou s pěkným deštěm (12 mm). Docela mě ale trápí ta střední Morava. Podle mě je Prostějov a okolí sušší, než většina jižní Moravy. Nezadá ... Více
Zasláno 14.03.2019 10:13 Články na In-počasí - Na horách připadne i přes čtvrt metru sněhu
Valep: V nížinách, kde se vyskytuji, hlavně Prostějov a okolí, je tomu přesně naopak. Současný typ počasí přináší podprůměrné srážky... Nemluví se o tom, protože všobecně to vypadá, že je ... VíceZasláno 13.03.2019 16:01 Články na In-počasí - Na horách připadne i přes čtvrt metru sněhu
Valep: Abych trochu oponoval těm, co se radují ze srážek všeho druhu, Prostějov a nejbližší okolí má za poslední měsíc několik málo milimetrů a sucho se zde prohlubuje... Je to nejsušší oblast ... VíceZasláno 12.03.2019 10:44 Bouřky - Ojedinělé bouřky 9. 10. 11.3. 2019