Jak se vám líbí nové počasí na ČT1? Grafika je zatím stejná, ale logika prezentování informací se změnila.
Osobně se mi to nelíbí. Hlavně kvůli zcela nesmyslným hlášením o sněhu, které zabírají až půl minutu. Přitom jsou to zcela nesmyslné informace. Uvádět výšku sněhu na Pradědu na cm přesně je k ničemu (stejně je to +/- několik desítek cm) a každému je taková informace k ničemu (lyžaři stačí vědět, že je tam přes 30 cm a to stačí). Pak není čas na mnohem důležitější předpověď. Navíc podivné dotazy redaktorů ze studia vypadají legračně (vždycky se ptají tak hloupě).
Diskuse o počasí Nové počasí na ČT1
osobně se mi nová forma počasí taky nelíbí, a ani jeho časová poloha Informace o sněhu ve střediscích je tam nově, patrně na nátlak lyž. areálů. S počasím to nemá nic společnýho, jde vlastně o reklamu a schopnost vysněžit. Nechť je tam jen hlášení o přírodním sněhu na stanicích (nejen hory, ale i nížiny). Naprosto chybí info ze 14 hodiny ve městech, jak bylo v minulém roce.
Nejde mi o to,že to je o hodinu dříve,ale mě nezajimají dlouhavé kecy o sněhu na horách,ale výhled počasí co bude dál.Taky mi to po relaxí počasí přestalo bavit a nekoukám se!To si můžu přečíst na internetu....
Často si koukám na zprávy kolem 10-11h nebo ve 12h či ve 16h,kdy je nejdelší počasí nebo předpověd počasí 17:55.
Také se moc těším. Doufám, že to bude změna k lepšímu.
Počasí na ČT hodnotím už dlouho velmi dobře. Prezentují ho zkušení lidé, grafika je sice vedlejší, ale dříve se mě líbila více, a také mají dobré a relevantní zdroje dat.
A ještě Vás pozvu, pokud neznáte, na FCB stránku Počasí ČT, která nedávno vnzikla: http://www.facebook.com/pocasict
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.