Narazil jsem na drobnou chybu v trvalém přihlášení. Nyní je již odstraněna. Zkuste, jestli problémy přetrvávají.
Diskuse o počasí Problémy s blogy
Perry: nj problém aj včera večer a aj dnes, po kliknutí na PRIHLÁSENIE hore v paneli na hlavnej stránke naskočí toto:
Chyba: Slučka pri presmerovaní
Firefox zistil, že server smeruje požiadavku tejto stránky spôsobom, ktorým sa presmerovanie nikdy neukončí.
Prehliadač prerušil spojenie, pretože server smeruje požiadavku sám na seba v nekonečnej slučke.
* Toto nastáva, ak stránka vyžaduje cookies a vy ste cookies nepovolili alebo sú pre túto stránku blokované.
* Toto je častý problém s nastavením servera a NIE vášho počítača.
Máš už nejakú predstavu čo s tým:?
zaujímavavé, že na internet explorer je všetko v poriadku, to predtým vyhadzuje MF
Co teď ? Pohrál jsem si s nastavením pro FF
Mám prosbu.chci si deaktivovat obrázek na pozadí celé stránky mého blogu a když se přihlásím do red.systému a dám nastavení->vzhled->Obrázek na pozadí celé stránky->Obrázek na pozadí je aktivní - deaktivovat a kliknu na tlačítko "deaktivovat", tak se mi po chvíli zobrazí "stránka nenalezena" a žádná změna. Jde s tím něco udělat?
In-pocasi
V mém webu jsem si zkoušel nahrát obrázek na pozadí. Moc pěkně to tam ale nevypadá, tak jsem klikl na deaktivovat. Zobrazilo se mi ovšem ,,Nenalezeno". Mohl bys s tím něco udělat, prosím?
In-pocasi
Díky. Ale vloží se odkaz. Když chci vložit video přímo do článku-to je zřejmě flash. Musím mít asi nahráno v manageru souborů a to ve flash movies. Což se mi bohužel opakovaně nedaří. Tak něco dělám špatně asi, nemyslím to jako problém. Moc děkuji za případnou radu.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.