Někdo vymazal moje témata "Tání ledovců" a "O víkendu by mohlo zasněžit" a upravil moje témata z "Ledovka" na "Ledovka-2.2.2009" a "Když je teď v Česku zima u Středozemního a Egejského moře se vyskytují bouřky" na "U Středozemního a Egejského moře se vyskytují bouřky", nevím kdo to dělá nebo proč to dělá, ani jak to dělá, ale rozhodně to někdo udělal
Diskuse o počasí Někdo vymazal nebo upravil některá moje témata
TAni ledovcu bola dobra tema...
Marek
Posíláš sem velké množství příspěvků, ale spíše by jsi se měl soustředit na kvalitu a ne kvantitu - hlavně otevírání starých témat je zbytečné a OT příspěvky narušují celou diskusi. Ty dvě témata byla o ničem. Nadpisy jsem upravil aby byla diskuse přehlednější - rozhodně nadpis "Ledovka 2.2.2009" řekne více než jen "Ledovka".
Marek
Administrátor je správce webu in-počasí, tedy provozuje tyto stránky a může cokoliv upravit, vymazat nebo přesunout atd. Má na to program nebo nějaký kod či heslo.
A jen se chci zeptat, jestli může admin upravit i příspěvek v Počasí u Vás u přihlášeného uživatele, nebo to může jen uživatel.
Díky
tom791
Jo, ty nesmyslné příspěvky se samozřejmě musej mazat, ale já myslím u přihlášenejch uživatelů, kteří píšů normální počasí podle reality, jestli může admin upravovat nebo jakkoliv měnit jejich poslaný příspěvek.
Může se také stát, že někdo uhodne heslo u nicku, přihlásí se a může jakkoliv manipulovat s jeho účtem. Ale ta šance je tak 1:1'000'000'000 nic méně stát se to může.
A proč i fotografie?
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.