Diskuse o počasí Přání k Vánocům a PF 2025
Aidamko.
Jj,taky bych se chtěl připojit,ač kolem sebe vidím spíše vánoční šílenství,než tu pohodu.Tak si je v klidu užijme,někde na sněhu,jinde na blátě,to není zas tak důležitý.Do Novýho roku hlavně zdraví,je to klišé,ale každý časem zjistí,že je to to nejcennější,co máme.Hodně štěstí a bouřek v roce 2025
je to tak a ne jinak. přežijme to všichni v kráse a pohodě, ať už přijde ježíšek nebo někdo jiný, dostaňme to co chceme a ať se v novým roce počasí úplně nezblázní
ale hlavně
Aidamko.
patří ti obrovské díky tomu, co děláš a jak tě baví se rýpat v polárním vortexu a dalších vlivů na zimu a poté to pro nás sepsat. přiučuješ tím nejednoho amíka díky tomu, jak jsi do toho zapálený a trpíš občas i několik hodin nad nějakými novými rozbory a studii. máš o tom přehled a dokážeš udělat nějaké solidní pravděpodobné scénáře na delší dobu
zdraví lukáš, luboš, spkt, hameleon a klokan
Také se přidám, šťastné a veselé Vánoce a co nejnormálnější nový rok
A také co nejvíce bouřek
Tak tedy všem pěkné Vánoce, hodně přátel na návštěvě, nějakou tu vločku sněhovou, a splněná přání... jinak, my už dneska dostali takový "dáreček", po ránu jsem vypustil na zahradu naše tři pejsany, když se vrátili dovnitř, nějak jsem se nemohl dopočítat... no, přišla s nima pěkná trikolor kočička, a vehementně se nacpala k misce se žrádlem.. (naši psi jsou zvyklí na kočky, neb ty máme taktéž tři.. pardon, asi už čtyři.., ale bude to kočka venkovní.. ze sousedství není, ty tu všechny známe...
PF 2025: Přeji všem veselé Vánoce a šťastný nový rok!
TommyAst
Je to už jiné téma, ale rachejtle k Silvestru patří. Já sám je nepouštím, ale rád ohňostroje fotím. Ovšem když je někdo alkoholik a nedokáže odpalovat rachejtle bez alkoholu, tak ano, těmto bych to zakázal. Svinstvo je alkohol, nikdy jsem ho nepil, je to hnus a smrdí to. Tohle bychom měli jako společnost redukovat, rachejtle samy o sobě nejsou až takový problém, pokud je člověk odpaluje střízlivý.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.