Diskuse o počasí Pro administrátora
Ještě malý dotaz když kliknu na člen pod přezdívkou oběví se mi : Avatar plugin is installed in file uploads mode, but the directory ./shared_files/avatars is not writable or doesn't exist. Can not continue execution, check your settings and file permissions
To znamená ?
In-pocasi
Pozrite sa do témy Jaká bude zima 2008/2009, tam nekdo my zneužil-zfalšoval moje meno! Ked si pozrete udaje, tak zistíte, že to nejsom ja!!! Ja jsem byl dnes v škole a žádnych -34oC jsem pro Olšany nepredpovedal. Mužete jsi to overit pomocou IP adresy, že té prispevky nejsou moje. Poprosím Vás! Udelajte s tým neco, aby se to nedalo zneužit. To, že té prispevky nesú moje, už uvidíte podle teho, že není tam morský obrazek! Dakujem.
In-počasí/admin
VAROVANIE!!! V téme Aká bude zima 08/09 zase Anonymovia používajú vulgarizmy. Najlepšie by bolo zrušiť pridávanie príspevkov pre nezaregistrovaných! Alebo zablokovať IP adresu! Dakujem!
Omlouvám se za drzou předpověd vytvořenou pomocí PLANET která se do této diskuze až tak nehodí i když je pravdivá.
Netušila jsem že sem chodí i lidé na takto na nízké duchovní úrovni!!!
NEJDE SA MI ZAREGOSTROVAT BEZ TOHO ABY SOM BOL ,,CLENOM,, A JA CHCEM BYT CLENOM
Meteoexpres sss Kosice
Ahojky
Proč si tam nedáš svoji Pumu,tam jsi byl členem diskuze,naco si zakládat další nové nicky.Ale je to tvoje věc,jen mé doporučení.
V sekci Radarové snímky je v obrázku republiky nesprávné datum! O rok! Je tam uvedeno 2007
Dobrý den,
otevřel jsem si odkaz na Hochficht - Šumava, který je dobře vidět ve fultextu na seznamu, ale informace které tyto vaše stránky dávají je katastrofa. sníh máte psaný 20cm v okolí nula a na kopci je 60cm a okolo min. 40cm. Na nabídku ubytování se na www.invia.cz na nic nedostanete co se týká ubytování spojené s tímto střediskem.
Mám pension na Lipně a zimní sezónu až na první lednový termín mám obsazenou díky tomuto středisku, ale vaše info spíše tomuto středisku škodí, než pomáhá.
mirko 15 rokov kosicke olsany
Já nepíšu vulgarizmy ale nejsem zaregistrovaný, to bych nemohl psát ani já
Marek
Mne to nezaujíma,tak by si se zaregistroval!
mirko 15 rokov kosicke olsany
Zaregistroval bych se kdyby už bylo schváleno že tam mohou psát jenom zaregistrovaní
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.